Bi-zar: Canedese moslimpolitica vindt brand in Notre Dame de 'wraak van God'

Geen categorieapr 18 2019, 16:00
Volgens de Canadese politica Eve Torres, van islamitische komaf, is de brand in de Notre Dame misschien wel een straf van God. De Almachtige zou hebben toegeslagen in het centrum van Frankrijk, omdat onder de laïcité religieuze uitingen in de openbare ruimte verboden zijn. Canada is de volgende op Zijn naughty list, aldus Torres. Brandweermannen moeten dus maar vast in de kathedraal van Montreal gaan slapen voor het geval.
We hebben nu dus al mensen gehad die de ramp met de Notre Dame misbruiken voor het klimaat, EU-propaganda en voor hun kruistocht tegen religie. Maar kennelijk doet de vlammenzee in Parijs ook prima dienst als uithangbord voor islamitische bangmakerij. Althans, zo denkt Eva Torres, van de Canadese politieke partij Québec Solidaire. Op social media meent zij dat Fransen het vergaan van het dak en de kerktoren te danken hebben aan hun beleid van het uitbannen van religieuze symbolen, genaamd laïcitié. Dat vindt God of - zoals Torres dat al atheïsten bespottend noemt - "het denkbeeldige vriendje" niet leuk en dus heeft hij de belangrijkste kathedraal van West-Europa platgebrand.
De woede van de Heer is echter nog niet klaar, denkt Torres. Ook Canada, dat recentelijk ook een laïcitéwet aannam, zal binnenkort gruwelijk gestraft worden. Daarom moet de brandweer maar alvast een kazerne inrichten bij de Notre Dame-kerk in het Canadese Montreal. Volgens La Presse:

"In een verwarrend bericht dat zij plaatste en weer verwijderde van haar Facebookpagina, suggereerde Torres dat de brand in Parijs afgelopen maandag het resultaat was van goddelijke interventie, gerelateerd aan het verbieden van religieuze symbolen in Frankrijk.

Volgens Torres lokt het verbannen van religieuze tekenen de woede uit van "de denkbeeldige vriend." En dan "is hier het resultaat," aldus de vrouw.

"Als ik premier Lagault van Quebec was, zou ik brandweermannen laten slapen in de basiliek van Notre Dame Straat in Montreal, zo vervolgde ze."

Volkomen krankjorum? Jawel: volkomen krankjorum!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten