Boezemvriendje salafist Arnoud van Doorn blijkt meedogenloze fraudeur en oplichter, komt morgen voor de rechter

Geen categoriemrt 07 2019, 17:00
Niet alleen in de Haagse gemeentepolitiek is de partij van tuigmoslim Arnoud van Doorn misdadig bezig. Ook daarnaast lijken hoge partijfunctionarissen er een crimineel dubbelleven op na te houden. Van Doorn als drugsdealer, en partij-oprichter Abdoe Khoulani als notoire zorgfraudeur.
Wie bij de islamistische PvdE-partij wil binnenkomen, moet vermoedelijk eerst een strafblad kunnen overleggen. Arnoud van Doorn, het Haagse raadslid, kan een veroordeling wegens drugsbezit overleggen. Zijn partijcollega Aboe Khoulani mag vermoedelijk binnenkort een straf uitvoeren wegens grootscheepse zorgfraude.
Morgen mag de politieke bozemvriend van Van Doorn - die in 2014 nog ISIS-aanhanger was - zich voor de rechter verantwoorden voor het stelselmatige indienen van valse zorgfacturen waarbij duizenden euro's wederrechtelijk zijn buitgemaakt:

"Volgens DSW lijkt het erop dat Khoulani, verzekeringsadviseur van origine, de spilfiguur is in een handeltje in valse buitenlandse zorgfacturen. ,,De verdachten komen uit zijn omgeving’’, aldus Raymond Nyns, hoofd afdeling Bijzonder Onderzoek van de verzekeraar.

De zorgfraude kwam aan het licht in een werkgroep van verzekeraars, die verdachte facturen met elkaar uitwisselen. Er bleken identieke facturen uit Marokko in omloop te zijn, waaronder één van een bestaande arts, die woedend is dat van zijn praktijk misbruik is gemaakt."

Hoeveel criminelen moeten er nog in zee gaan met de Partij van de Eenheid voordat de rechter eens een dikke streep door deze salafistische, ISIS-ondersteunende, antisemitische en bovenal meedogenloze criminelenclub haalt? Kom maar door met dat partijverbod, hoor!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten