Boezemvriendje salafist Arnoud van Doorn blijkt meedogenloze fraudeur en oplichter, komt morgen voor de rechter

Boezemvriendje salafist Arnoud van Doorn blijkt meedogenloze fraudeur en oplichter, komt morgen voor de rechter

Niet alleen in de Haagse gemeentepolitiek is de partij van tuigmoslim Arnoud van Doorn misdadig bezig. Ook daarnaast lijken hoge partijfunctionarissen er een crimineel dubbelleven op na te houden. Van Doorn als drugsdealer, en partij-oprichter Abdoe Khoulani als notoire zorgfraudeur.

Wie bij de islamistische PvdE-partij wil binnenkomen, moet vermoedelijk eerst een strafblad kunnen overleggen. Arnoud van Doorn, het Haagse raadslid, kan een veroordeling wegens drugsbezit overleggen. Zijn partijcollega Aboe Khoulani mag vermoedelijk binnenkort een straf uitvoeren wegens grootscheepse zorgfraude.

Morgen mag de politieke bozemvriend van Van Doorn - die in 2014 nog ISIS-aanhanger was - zich voor de rechter verantwoorden voor het stelselmatige indienen van valse zorgfacturen waarbij duizenden euro's wederrechtelijk zijn buitgemaakt:

"Volgens DSW lijkt het erop dat Khoulani, verzekeringsadviseur van origine, de spilfiguur is in een handeltje in valse buitenlandse zorgfacturen. ,,De verdachten komen uit zijn omgeving’’, aldus Raymond Nyns, hoofd afdeling Bijzonder Onderzoek van de verzekeraar.

De zorgfraude kwam aan het licht in een werkgroep van verzekeraars, die verdachte facturen met elkaar uitwisselen. Er bleken identieke facturen uit Marokko in omloop te zijn, waaronder één van een bestaande arts, die woedend is dat van zijn praktijk misbruik is gemaakt."

Hoeveel criminelen moeten er nog in zee gaan met de Partij van de Eenheid voordat de rechter eens een dikke streep door deze salafistische, ISIS-ondersteunende, antisemitische en bovenal meedogenloze criminelenclub haalt? Kom maar door met dat partijverbod, hoor!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties