Break! CDA'er Hugo Westerlaken legt functie neer na ophef over app-berichten: 'Ik heb dit nooit gewild en ben te ver gegaan'

Break! CDA'er Hugo Westerlaken legt functie neer na ophef over app-berichten: 'Ik heb dit nooit gewild en ben te ver gegaan'

Hugo Westenlaken en zijn appjes. Bron: CDA & WhatsApp.

CDA'er Hugo Westerlaken, inmiddels dus ex-raadslid ter Lopik, heeft via een statement bekend gemaakt dat hij aftreedt. Nadat er voor de zoveelste maal app-berichten zijn gelekt uit app-groepen was dit de meest verstandige keuze van het raadslid.

?ref_src=twsrc%5Etfw

In deze corona-tijden is het klaarblijkelijk helemaal 'hip' en 'hot' om allerlei berichten te lekken en te screenshotten. Na de perikelen rondom de app-groepen van JFvD, de app-berichten van Sid Lukkassen was het nu beurt aan de JOVD en en een lid van het CDA.

Het is wachten op de volgende lek van een politieke jeugdpartij.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties