snapshot8

D66 eist van u het volgende: "ERKEN dat we arbeidsmigranten nodig hebben. Dat is noodzakelijk..."

Geen categoriemei 05 2019, 14:00
D66 laat vandaag weer van zich horen en wil graag van u weten of u eindelijk het feit erkend dat 'we' arbeidsmigranten nodig zijn.
Vorige week publiceerden we nog over de massa-immigratie en de nadelige gevolgen voor Nederland. Maar bij D66 heeft het fenomeen enkel een positieve connotatie. Arbeidsmigranten zijn volgens de partij "noodzakelijk". Ondertussen zit er een D66-minister in Den Haag die uw zuurverdiende centen uitgeeft en de WW-exporteert naar Polen! Hieronder de oproep van D66:
Duidelijke oproep dus aan eenieder van ons.
Het moet nu echt klaar zijn met het gezeik over arbeidsmigranten. Dat ze WW kosten maakt helemaal niets uit! En dat de infrastructuur overbelast raakt door elk jaar 100.000 mensen toe te laten evenmin. Zo denken ze bij D66: 'niet lullen, maar poetsen, harder poetsen, nog harder!'.
Vaak zijn ze niet per se nodig voor 'de economie' overigens, die arbeidsmigranten, maar meer voor één aspect van de economie. Voor een project of programma waarvoor werkgevers extra handen nodig hebben. Dat kan natuurlijk, dat is geen enkel probleem. Echter dienen deze werkers wel aan dezelfde eisen en voorwaarden te voldoen als Nederlanders. Het kan niet zo zijn dat een Pool minder verdient en hierdoor zijn Nederlandse collega wegconcurreert.
Verder zijn de werkgevers verantwoordelijk voor de arbeidsmigranten, niet de samenleving. WW-export? Dat moet gewoon zo spoedig mogelijk aan banden worden gelegd. Huisvesting van arbeidsmigranten? Eveneens een verantwoordelijkheid voor de werkgever. Werkgevers zoeken arbeidskapitaal? Laat ze de stappen ondernemen die nodig zijn om het arbeidskapitaal in dit land dusdanig te verzorgen dat dit niet voor problemen elders zorgt.
Goed, D66. Jullie krijgen je zin. Ja, soms zijn arbeidsmigranten inderdaad nodig. Maar richt dan wel het systeem fatsoenlijk in!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten