D66 nu ook eindelijk officieel de sjoemel- en fraudepartij: Gouds raadslid aangeklaagd voor oplichting

D66 nu ook eindelijk officieel de sjoemel- en fraudepartij: Gouds raadslid aangeklaagd voor oplichting

Een D66-raadslid Gouda is diep in de problemen gekomen: hij moet zich morgen bij de rechter melden vanwege de niet onaanzienlijke misdrijven van oplichterij en valsheid in geschrifte. Het gaat om Zohair Saddiki, die 'gestolen' spullen zou hebben opgegeven bij een verzekeraar. Die spullen zijn echter helemaal nooit gestolen.

Als je dacht dat Alexander Pechtold de enige D66'er was die het land heeft opgelicht, dan ben je wel heel naïef. Die hele partij hangt van gladde praatjesmakers aan elkaar, en ja: dat zijn niet per definitie de meest betrouwbare personen. Kijk bijvoorbeeld naar Tweede Kamerlid Kees Verhoeven: hij beloofde voor altijd tegen de sleepwet te zijn, maar werd er uiteindelijk de grootste aanhanger van. Rob Jetten, de androïde leider van de boel, mocht het raadgevende referendum ten grave dragen - ooit een instrument van D66 zélf.

Maar nog ernstiger dan al die lui maakt Zohair Saddiki het, D66-raadslid in Gouda. Hij licht gewoon zonder met z'n ogen te knipperen verzekeraars op vanwege inbraken die naar alle waarschijnlijkheid niet hebben plaatsgevonden. Wat een lapzwans!

Uit het AD:

"D66-raadslid Zouhair S. (32) wordt door het Openbaar Ministerie verdacht van poging tot oplichting en valsheid in geschrifte. Hij staat morgen voor de politierechter in Den Haag.

S. zou valse schadeclaims hebben ingediend bij een verzekeraar. Die claims draaiden om gestolen spullen waaronder sieraden, een mobiele telefoon, meerdere laptops en een videocamera. Volgens het OM wist het gemeenteraadslid dat die spullen niet gestolen waren. Ook zou hij valse facturen hebben gemaakt en ingediend."

Ja, vriend, je bent er gloeiend bij. En je hebt maar weer eens bijzonder treffend aangetoond waarom niemand je aalgladde partijtje meer vertrouwt!

Lees meer over:
D66 oplichting Gouda

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer