De dochters van deze vaders worden nageroepen op straat. Daar zijn ze niet allemaal even blij mee...

De dochters van deze vaders worden nageroepen op straat. Daar zijn ze niet allemaal even blij mee...

Wat zou jij doen als je dochter zo op straat wordt toegesproken als deze vrouwen?

Veel vrouwen herkennen het waarschijnlijk wel: je loopt op straat, en dan ineens komt een hijgerige man zich met je bemoeien. Probeert je 'complimenten' te geven, nodigt je uit om mee te gaan naar z'n huis of geeft je ongevraagd advies over je kleding en over het leven. Vrijwel geen vrouw zit te wachten op dit soort aandacht, maar dat lijkt deze opdringerige kerels geen mallemoer te kunnen schelen.

vlcsnap-2015-08-23-12h03m46s50Wat deze jongens zich echter niet lijken te beseffen, is dat deze dames ook allemaal vaders hebben. En die zijn er natuurlijk niet gelukkig mee dat allerlei vage figuren hun dochters lastigvallen op straat. Hoe ze precies zouden reageren als zo'n freak z'n freakshow opvoert in de ouderlijke nabijheid? Nou, kijk maar eens naar deze video..

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/08/Dads-React-to-Their-Daughters-Getting-Catcalled.mp4"][/video]

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
vaders Dochters

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer