De VN aan het deugen! Wil dat Europa migranten van twee schepen opneemt

Geen categorieaug 13 2019, 20:00
Ook de Verenigde Naties bemoeien zich nu weer met een kwestie binnen ons continent. Waar wij Nederlanders al genoeg getreiterd zijn door werkgroepen van de VN - denk maar aan de Zwarte Pietendiscussie - bemoeien ze zich nu ook met de boten vol illegalen die proberen aan land te komen binnen de EU.
De VN heeft haar eigen vluchtelingenorganisatie genaamd UNHCR. Deze werkgroep/club wil dat Europa nu 500 migranten opneemt. U leest het goed 500, en als de EU door de knietjes gaat zullen er ongetwijfeld meer volgen.
Deze migranten begeven zich schijnbaar op schepen van hulporganisaties, deze schepen dobberen nu ergens in de Middellandse Zee rond. Tot op heden kunnen Europese landen - met volstrekt logische redenen - het niet eens worden wie deze migranten gaat opvangen. Waarom zouden we deze migranten überhaupt opvangen?

Dit is een race tegen de klok", zegt Vincent Cochetel, de Europese baas van UNHCR. "Er komen stormen aan en de omstandigheden worden alleen maar erger."

Hartstikke sneu natuurlijk, maar waarom vaart de boot niet terug naar de Afrikaanse kust? Welke verplichting heeft ons continent om deze mensen te 'moeten' opvangen? Zoals Salvini het al eerder zei: 'Dit soort schepen zijn niks anders dan veerdiensten van mensensmokkelaars'.
Salvini snapt het. De West-Europese gutmensch helaas nog niet, en de VN al helemaal niet. Wanneer heeft men door dat we die mensensmokkelaars niet ongestraft hun werk kunnen laten doen? We moeten ingrijpen daar waar het gebeurt en niet continu de grens voor ieder 'zielig' verhaal open doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten