De VN aan het deugen! Wil dat Europa migranten van twee schepen opneemt

De VN aan het deugen! Wil dat Europa migranten van twee schepen opneemt

Ook de Verenigde Naties bemoeien zich nu weer met een kwestie binnen ons continent. Waar wij Nederlanders al genoeg getreiterd zijn door werkgroepen van de VN - denk maar aan de Zwarte Pietendiscussie - bemoeien ze zich nu ook met de boten vol illegalen die proberen aan land te komen binnen de EU.

De VN heeft haar eigen vluchtelingenorganisatie genaamd UNHCR. Deze werkgroep/club wil dat Europa nu 500 migranten opneemt. U leest het goed 500, en als de EU door de knietjes gaat zullen er ongetwijfeld meer volgen.

Deze migranten begeven zich schijnbaar op schepen van hulporganisaties, deze schepen dobberen nu ergens in de Middellandse Zee rond. Tot op heden kunnen Europese landen - met volstrekt logische redenen - het niet eens worden wie deze migranten gaat opvangen. Waarom zouden we deze migranten überhaupt opvangen?

Dit is een race tegen de klok", zegt Vincent Cochetel, de Europese baas van UNHCR. "Er komen stormen aan en de omstandigheden worden alleen maar erger."

Hartstikke sneu natuurlijk, maar waarom vaart de boot niet terug naar de Afrikaanse kust? Welke verplichting heeft ons continent om deze mensen te 'moeten' opvangen? Zoals Salvini het al eerder zei: 'Dit soort schepen zijn niks anders dan veerdiensten van mensensmokkelaars'.

Salvini snapt het. De West-Europese gutmensch helaas nog niet, en de VN al helemaal niet. Wanneer heeft men door dat we die mensensmokkelaars niet ongestraft hun werk kunnen laten doen? We moeten ingrijpen daar waar het gebeurt en niet continu de grens voor ieder 'zielig' verhaal open doen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
immigratie Europa VN schepen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties