Deze 16 landen hebben een inreisverbod op Israëli's, maar daar kan politiekcorrect links zich niet druk om maken

Deze 16 landen hebben een inreisverbod op Israëli's, maar daar kan politiekcorrect links zich niet druk om maken

Het is volkomen terecht dat Donald Trump bekritiseerd wordt vanwege zijn recht uitgevaardigde inreisverbod voor mensen uit zeven islamitische landen hoor, maar hoe komt het dat de islamitische landen in het lijstje hieronder de dans steeds weer ontspringen. Zij zijn namelijk al vele jaren discriminerend en zelfs ronduit antisemitisch bezig. Waarom mag dat dan wél?

De Britse vlogger Pat Condell heeft een bijzonder goed punt:

Bekijk die lijst eens goed. Valt je iets op? Juist: het zijn allemaal islamitische landen. Verder hebben ze nog iets gemeen met elkaar: stuk voor stuk hebben ze een inreisverbod voor mensen met een Israëlisch paspoort. Israëli's -- lees: joden -- komen die landen dus gewoon niet in.

Op de lijst staan maar liefst zes van de zeven landen voor wie Trumps inreisverbod in Amerika geldt: Irak, Iran, Libanon, Syrië, Sudan, en Jemen. Die landen huilen tranen met tuiten nu hún burgers niet welkom zijn in Amerika, maar ze doen dit zelf al jaren met Israëli's. Waar halen zij het botte lef vandaag om Amerika te bekritiseren voor iets wat ze zelf al jaren en jaren doen? Stel hypocrieten! Verwijder eerst die balk in je eigen oog voor je een ander bekritiseert!

Oh wacht, dat komt natuurlijk uit de Bijbel; alweer zo'n boek dat niet welkom is in de veel van de landen in het rijtje hierboven. Daardoor kennen ze die wijsheid ongetwijfeld niet. Helaas voor die radicaal-islamitische hypocrieten zijn wij daar wél mee bekend en hebben we dus totaal geen sympathie met ze en hun krokodillentranen nu ze zélf een keer het kind van de rekening zijn. Schaf dat systematische antisemitisme eerst maar af, heren haatbaarden, dan mogen jullie daarna commentaar leveren op het immigratiebeleid van Amerika en Europa.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer