Knipsel4

Dolle boel bij demonstratie tegen boerkaverbod in Den Haag

Geen categorieaug 09 2019, 17:00
Deuglinks en onderdrukte moslimvrouwen hebben zich vanmiddag verenigd op de Koekamp bij het Malieveld in Den Haag. Dat is natuurlijk een dolle boel! Hoe kan het ook anders, met zulke enerverende teksten als 'Geertje, blijf van mijn kleertje'. Één groot gekkenhuis!
Volgens de initiatiefneemsters is het boerkaverbod één groot drama. Zo wordt de bewegingsvrijheid, godsdienstvrijheid en zelfbeschikking van de vrouw geschonden. Ze worden zelfs uit de maatschappij geplaatst! Het is dat u het niet kunt zien, maar onder die niqab vloeien tranen kan ik u vertellen!
En misschien nog wel het ergste van allemaal, 'het verbod zorgt voor polarisatie'. Precies ja, niet het zwarte spook dat overdag door de straten doolt, maar het verbod dat toch al praktisch niet wordt gehandhaafd is het probleem...
Opvallend, doch niet verrassend, is het deel van het publiek dat wél gewoon herkenbaar in beeld is gebracht. Daar zien we toch een aantal intrigerende verschijningen, die zelf niet eens echt doorhebben of ze wel met de juiste demonstranten optrekken. Hier een mooie selectie:
[gallery columns="2" link="file" ids="232551,232552,232553,232554,232555,232556,232557"]
Het ongemak straalt er vanaf! Zal er bij één van die linkies misschien toch ergens een synaps z'n uiterste best doen om een signaal door te geven met de boodschap: 'What the fuck doe ik hier? Dit is niet hoe ik de toekomst van Nederland voor me had gezien.' Diep in hun ogen zie je dat signaaltje vechten, maar het wordt helaas onderdrukt. Die wel...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten