Een terecht boze Geert Wilders tegen DDS: "Mijn familie heeft niets met de campagne te maken. RTL bekijkt het maar"

Een terecht boze Geert Wilders tegen DDS: "Mijn familie heeft niets met de campagne te maken. RTL bekijkt het maar"

© Tim Engelbart / DDS.

"Waar zijn de negatieve interviews in campagnetijd met de nicht van Pechtold, de oom van Rutte of de zus van Roemer?"

Geert Wilders is terecht woedend op het wangedrag van RTL Nieuws dat vandaag een interview online zette met Paul Wilders, Geerts broer, die er nogal andere politieke denkbeelden op nahoudt. Normaal gesproken laten de media zo'n familielid dan met rust -- er is immers een scheiding tussen de politiek en de persoonlijke levenssfeer van politici. Helaas worden dat soort regels keihard overboord gegooid als het Wilders betreft. Die willen ze namelijk ten koste van alles kapotmaken. Daarbij schuwen ze geen enkel middel, niet eens het tegen elkaar opstoken van zijn eigen familie.

Schandelijk.

Tegen De Dagelijkse Standaard bevestigt de PVV-leider dat hij door dit misselijk makende gedrag van RTL Nieuws besloten heeft om niet op te komen dagen bij het grote verkiezingsdebat van RTL.

"Ik kreeg net een sms van [RTL adjunct-hoofdredacteur] Pieter Klein of ik er alsjeblieft nog een nachtje over wilde slapen en morgen met hem erover wilde praten. Bekijk het maar heb ik geantwoord."

En terecht, natuurlijk. Klein kan nu wel met hangende pootjes terugkomen bij Wilders, maar hij en zijn 'redactie' hadden dit wanstaltige interview nooit en te nimmer mogen plaatsen. Ze hadden zich van te voren moeten afvragen of dit wel kon (antwoord: neen). Achteraf liefjes vragen of Wilders er nog een keer over wil nadenken?

Neen. Zoek het maar uit. Nepmedia met hun nepnieuws.

Wilders gaat verder:

"Ik heb al ruim tien jaar bijna geen privacy meer en dit laatste stukje ervan - familie - te grabbel gooien kan ik niet accepteren."

Daarin heeft hij natuurlijk honderd procent gelijk. Wilders wordt al jaren opgejaagd. De man kan nergens heen of hij wordt achtervolgd door een meute nepjournalisten. En dat is niet alles; hij moet ook nog eens 24/7 beschermd worden omdat islamofascisten hem al jarenlang op hun dodenlijsten hebben staan.

Dat is al vreselijk genoeg, en dan komt RTL Nieuws daar nog eens overheen door zijn familieleden te gebruiken om hem te ondermijnen. Het is dieptriest en volkomen onacceptabel.

Daarnaast zegt Wilders tegen DDS dat het hem opvalt dat de media met twee maten meten: één voor alle andere politici en één voor hem.

"Mijn familie heeft niets met de verkiezingscampagne te maken. Het is smerig dat RTL daar lak aan heeft. En alleen bij mij natuurlijk, want waar zijn de negatieve interviews in campagnetijd met de nicht van Pechtold, de oom van Rutte of de zus van Roemer (als hij die heeft dat weet ik niet eens)?"

Ik kan hier écht niet over uit. Dit is stemmingmakerij pur sang van RTL Nieuws. Natuurlijk weten we al jaren dat het mediakartel er alles aan doet om Wilders te beschadigen, maar dat ze zo ver gaan door zijn eigen broer naar voren te schuiven? Dat is echt een grof schandaal.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer