Filmpje! Jordaanse F16's bombarderen ISIS barbaren naar de steentijd

Filmpje! Jordaanse F16's bombarderen ISIS barbaren naar de steentijd

De Jordaans luchtmacht neemt op gepaste wijze wraak op ISIS voor het levend verbranden van een piloot. Zie de epische video.

Ik heb me nooit zo met Jordanië beziggehouden. Maar oh man, wat zijn de inwoners van dat land toch helden. Ze hebben sinds het trieste nieuws naar buiten kwam dat ISIS een piloot van hen levend heeft verbrand bijzonder ferm, maar ook uitzonderlijk gepast gereageerd. Geen grootschalige plunderingen of oproepen tot moord. Maar wel: ISIS-gevangenen werden geëxecutueerd, de Koning liet een foto opduiken van zichzelf in een uniform en nu dit filmpje van de Jordaanse luchtmacht:

[video width="854" height="480" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/02/jordanlol.mp4"][/video]

Let wel: op de raketten die op ISIS-doelen worden afgestoken wordt een tekst geschreven. Ik ben het Arabisch niet zo machtig, maar vermoedelijk gaat het hier om strijdvaardige kreten gerelateerd aan de namen van Jordaanse slachtoffers die ISIS gemaakt heeft.

En extra pijnlijk voor de vrouwenhaters van ISIS: vrouwen monteren de bommen aan de gevechtsvliegtuigen. Door de inzet van enkele dames heeft ISIS dus de afgelopen dagen mannen en materieel verloren. Voor die barbaren is dat behoorlijk vernederend.

Mijn respect hebben ze in ieder geval dubbel en dwars verdiend! Ook het uwe? Deel dan dit filmpje met uw omgeving. Iedereen moet zien dat we - hoe barbaars en afschrikwekkend ISIS ook bezig is - nooit te laf zullen zijn deze extremistische en fundamentalistische idioten militair te verdelgen.

Al met al is dit een koningsactie. Het is begrijpelijk jezelf te verliezen na zoiets bizars als een landgenoot verliezen in een werkelijk waar barbaarse executie door middel van levende verbranding. Maar de Jordaniërs laten zich niet kisten. Sterker nog: ze stoppen als antwoord ISIS in hun kisten. En maken gave filmpjes om de wereld te laten zien dat ze desalniettemin strijdvaardig blijf.

UPDATE: Volgens reaguurder Gielah staat er op de raketten in het Arabisch "Voor de honden van ISIS". Dank voor de vertaling, Gielah!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
ISIS Jordanië F16 Videos

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties