Den Haag 9 april 2021 gesprek informateur 46

[Filmpje] PVV-leider Wilders hekelt 'geïmporteerde' Jodenhaat: "Ik zeg: grenzen dicht"

Geen categoriejun 06 2021, 17:00
Enkele weken geleden laaide het conflict tussen de Palestijnse gebieden en Israël flink op, ook de spanningen in West-Europa liepen op. Jodenhaat was helaas goed zichtbaar bij de vele pro-Palestina demonstraties in het Westen. PVV-leider Wilders hekelt deze 'geïmporteerde' Jodenhaat, ook vandaag de dag blijft de afschuw jegens Israël schokkende beelden opleveren.
Hoe diep moet je gezonken zijn om je jonge kind te leren spugen als hij een Israël-vlag ziet? Helaas gebeuren dit soort dingen, waarin zelfs al jonge kinderen compleet geïndoctrineerd zijn met het giftige gedachtegoed van hun ouders en dit niet onder stoelen of banken steken, ook in Nederland.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1401469809611710465?ref_src=twsrc%5Etfw
Het is te triest voor woorden dat we het zo ver hebben laten komen in Nederland. Jonge kinderen die door hun ouders zijn opgejut met walgelijke Jodenhaat én dit op zeer jonge leeftijd op klaarlichte dag uiten. Het is onwerkelijk dat dit soort dingen klaarblijkelijk nu ook gewoon gebeuren in het '''tolerante''' Nederland.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Helaas hebben in de Nederlandse politiek genoeg partijen die dit soort gedrag proberen goed te praten of met cultuurrelativistische nonsens op de proppen komen. Wilders maakt toch echt een punt: door een gebrekkig integratiesysteem hebben we dit soort vormen van '''antizionisme''' en Jodenhaat te lang niet aangepakt. En nu zien we helaas dit soort absurde taferelen plaatsvinden in Nederland.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten