Filmpje! Eva Jinek ontmaskerd, manipuleerde NOS-interview met Groningse FVD over gaswinning

Geen categorieapr 10 2019, 21:00
Eva Jinek is wederom ontmaskerd! Ze bediende zich van deceptie en knipte belangrijke delen uit een interview met de Groningse FVD-fractievoorzitter Bart van der Werf. Daarmee creëerde Jinek een onjuist beeld en tafelgast Attje Kuiken (PvdA) schaterde als een eend van het lachen. Niet wetende dat haar partij jarenlang keihard heeft gefaald op het onderwerp...
Zogenaamd zou Bart van der Werf uit Groningen 'zich moeten schamen' voor zijn mening. Immers wil de beste man de gasboringen in Groningen voortzetten, echter is dat niet het gehele verhaal! Een knap staaltje framing van de zijde van Eva Jinek.
De redactiekamer van Jinek vond het geknipte deel schijnbaar niet passen binnen het kader waarin ze FVD willen wegzetten. Kijk maar eens naar de beelden in de bovenstaande video en overtuig uzelf.
Tweede Kamerlid Attje Kuiken (PvdA) begon schaterend te lachen na het zien van de beelden, maar in tegenstelling tot de salonsocialisten van de PvdA maakt Forum voor Democratie wél werk van de gaswinning.
Waar de PvdA jarenlang mocht likken aan de macht liet ze altijd na om de Provincie Groningen een structurele vergoeding te geven voor het gebruik van haar bodemschatten. Decennia lang liet de PvdA het gebeuren en onder kabinet Rutte 2 liep de gaswinning op naar een hoogtepunt.
De PvdA-parlementariërs genoten ondertussen van hun lauweren. En ze werden in 2017 keihard afgestraft voor hun wanprestatie terwijl de Groningers achterbleven met schade... Dat moet veranderen aldus Van der Werf.
Niet alleen wil het Groningse eskader van de renaissancevloot een snelle afhandeling voor de schade aan de huizen, maar wil de partij ook een deel van de Groningse gasbaten 'provincaliseren' zodat de bewoners niet alleen de nadelen, maar ook de voordelen ondervinden van de exploitatie van de bodemschatten.
Een eerlijk voorstel, zeker gezien het verleden. Maar zo'n voorstel kan dus niet op steun rekenen van de PvdA. On-be-grijpelijk! Het enige wat Kuiken kon doen was schateren van het lachen. Als een zinkende eend in een badkuip waaruit het water langzaam wegloopt.
De mening van Van der Werf leverde slechts hoon op aan de tafel van Eva Jinek en haar politiek correcte tafelgasten. Veelzeggend! Het is tekenend voor de ideologische bekrompenheid van haar platform en de aanwezige gasten slaan een absolute flater. Heel erg jammer, Eva!
Vertel volgende keer het gehele verhaal, oké?
Al begrijpen we dat het soms lastig is...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten