Forum voor Democratie heeft genoeg van ultralinkse NPO: "Drastisch saneren!"

Geen categoriemrt 12 2017, 15:00
Inderdaad, het liefst vandaag nog. Weg met Jeroen Pauw, Eva Jinek, Paul Witteman en meneer ADHD van DWDD.
Het Forum voor Democratie had het al helemaal gehad met de NPO voor de verkiezingscampagne begon, maar nadat Thierry Baudet in de val werd gelokt bij Pauw & Jinek zijn ze er echt klaar mee. De partij wil dat de NPO "drastisch gesaneerd" wordt, het liefst vandaag nog.
https://twitter.com/fvdemocratie/status/840856589259198464
Alleen dit voorstel is al reden genoeg om Forum te steunen. Er zijn niet veel partijen met de moed om de NPO echt aan te pakken, terwijl alle grote problemen in ons land alleen opgelost kunnen worden als we eerst iets aan de heersende cultuur doen. En dat kan alleen als we het mediakartel, en de NPO voorop, aanpakken, precies zoals Forum wil:
Helaas is dat derde punt (het zijn er in totaal trouwens tien) natuurlijk al te laat, maar het is zeker iets dat meegenomen moet worden voor de volgende verkiezingscampagne. Dit jaar hebben we gezien wat er gebeurt als de NPO niet aan de leiband wordt gehouden: Jan Roos werd verketterd, Thierry Baudet werd weggezet als racist, en Geert Wilders wordt stelselmatig gepresenteerd als de tweede Hitler. Het moet maar eens afgelopen zijn, niet alleen omdat de publieke omroep ons belastinggeld gebruikt om dit soort ranzige linkse propaganda te maken, maar ook omdat de publieken een enorme invloed hebben op de mening van het electoraat.
Het zal de dames en heren nepjournalisten van de NPO verbazen, maar het is niet aan hen om, met behulp van ons belastinggeld, rechtse partijen en politici te ondermijnen. Dat doen ze maar in hun vrije tijd en bovenal van hun eigen geld. Na de verkiezingen van 15 maart moet er daarom écht iets gebeuren om de NPO helemaal te hervormen of zelfs af te schaffen. Weg met gesubsidieerde linkse propaganda!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten