snapshot 21

FVD pakt D66-draaikonten aan na avondklok-flipflop: 'Half uur? Even lang als dat Jetten zijn rug recht hield!'

Geen categoriejan 21 2021, 20:00
De draaikonten van D66 zorgen er voor dat we alsnog worden opgezadeld met een avondklok. D66 heeft de avondklok een half uur kunnen opschuiven van half negen naar negen uur, en viert dit als een overwinning. Ondertussen wordt het Nederlandse volk opgescheept met een maatregel die onze vrijheid ernstig beperkt.
D66 weet er weer een listige draai aan te geven: ze doen net alsof dat ene half uur dat de avondklok later ingaat een wereld van verschil zou zijn. Men kan met dat ene halfuurtje wel nog van alles doen in de avond. Wat natuurlijk complete kolder is.
Forum voor Democratie trapt niet in deze huichelarij, zo liet de partij gistermiddag op Twitter weten:
https://twitter.com/fvdemocratie/status/1352286942499663874?ref_src=twsrc%5Etfw
Het is ook bizar dat D66 deze draai durft verkopen als iets goeds. De avondklok als maatregel is omstreden, en bovendien: wat maakt dat half uurtje nou voor verschil dat je 180 graden draait qua standpunt? Deze typische D66-actie wordt hopelijk op 17 maart hard afgestraft, want het is niet de eerste keer dat D66 een flinke politieke pirouette maakt.
FVD-Kamerlid Wybren van Haga sprak er daarom ook schande van: er zijn zoveel andere maatregelen mogelijk maar het kabinet kiest voor een "Orwelliaanse" oplossing.
https://twitter.com/fvdemocratie/status/1352262730238062592
Helaas is omschreven situatie nu wel werkelijkheid geworden. Vanaf zaterdag moeten Nederlanders eraan geloven: we zitten opgescheept met een avondklok, en kunnen we allen de draaikonten van D66 hiervoor bedanken.
What's next? Een quarantaineplicht? De opties hiervoor worden op dit moment ook al onderzocht. Wat D66 daar momenteel van vindt, zelfs als ze al tegen zijn, is ook niet interessant. We weten sinds gisteren namelijk dat wanneer puntje bij paaltje ze komt ze braaf hun vulpen afstoffen en tekenen bij Ruttes dwingende kruisje. Een liberale partij? Ammehoela!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten