WildersDebatZuiden

Geert Wilders is witheet: "KAAG MOET OPSTAPPEN!"

Geen categorieaug 09 2021, 11:00
PVV-leider Geert Wilders is he-le-maal klaar met terroristenknuffelaar Sigrid Kaag. Op Twitter én in een nieuwsbrief aan PVV-sympathisanten maakt hij duidelijk dat het wat hem betreft einde politieke carriere moet zijn voor de D66'er. "KAAG MOET OPSTAPPEN!"
In Iran werd "de slachter van Teheran," Ebrahim Raisi, benoemd tot president. Als je je afvraagt wie die vent is, dan is hier een korte video die redelijk duidelijk maakt met wat voor type we hier te maken hebben. De man is een extreem-religieuze psychopaat. Er is écht geen andere passende manier om hem te beschrijven.
Ongelooflijk genoeg was onze eigen ambassadeur, ongetwijfeld op aanwijzing van minister van Buitenlandse Zaken Sigrid Kaag, als één van de weinige westerse ambassadeurs tóch bij de presidentiële ceremonie van die slachter. Dit terwijl iedereen weet dat Raisi ongelooflijke misdaden op zijn geweten heeft.
https://twitter.com/RonnyNaftaniel/status/1424088370045652992
PVV-leider Geert Wilders vindt die aanwezigheid van de Nederlandse ambassadeur volkomen belachelijk en ongepast. Wat hem betreft bewijst het zelfs, voor de zoveelste keer, dat de verantwoordelijke minister - D66'er Sigrid Kaag - per direct uit de politiek gejaagd moet worden. Want zij heeft deze aanwezigheid ongetwijfeld goedgekeurd, en mogelijk zelfs gepromoot.
"Kaag was idolaat van massamoordenaar Arafat," schrijft Wilders. "Kaag financierde Palestijnse terroristen. Kaag boog gesluierd voor Iraanse islamofascist. Kaag stuurde Nederlandse ambassadeur naar inhuldiging nieuwe Iraanse President-Slachter."
"Kaag heeft NIETS met Nederland," concludeert hij. "Kaag moet opstappen."
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1424376059638734853
En Wilders is niet de enige die zich boos maakt over de aanwezigheid van de Nederlandse ambassadeur bij deze satanische plechtigheid. Internationaal staan we er óók bijzonder bedroevend op. Kijk maar naar deze tweet van de invloedrijke twitteraar Hillel Neuer:
https://twitter.com/HillelNeuer/status/1424347928475406342
"Waarom heeft Nederland, één van de meest gerespecteerde democratieën ter wereld, de Slachter van Teheran gelegitimeerd, door de Nederlandse ambassadeur naar de presidentiële inauguratie te sturen van een man die 5.000 onschuldige politieke gevangenen naar hun dood heeft gestuurd?" schrijft Neuer.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Het antwoord laat zich raden: Kaag vindt hem helemaal niet een vijand van de mensheid. En dat zegt meer over haar, dan over hem.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten