Screenshot 2021 04 30 at 092447

Geert Wilders: 'We moeten lak hebben aan beleefdheden... Oppositioneel verzet is een burgerplicht'

Geen categorieaug 02 2021, 10:00
PVV-leider Geert Wilders is helemaal klaar met de politiek én de rechterlijke macht in ons land. Want, stelt hij, beide zijn door en door verrot. Corrupt tot op het bot. Daarom zit er volgens Wilders maar één ding op: oppositioneel verzet. Nu.
De prominente leden van Forum voor Democratie maken nu al een tijdje duidelijk dat de politiek (en rechterlijke macht) tegenwoordig zo corrupt zijn, en zo met elkaar verweven zijn, dat ze eigenlijk één blok vormen; een blok waar het als burger heel lastig is om tegen te vechten. Daarom is het ook van belang dat er iets komt als Forumland. Of zoals ik het liever noem: Zion. Of Sion, zo je wil, op zijn Nederlands.
PVV-leider Geert Wilders lijkt nu óók te beseffen dat het zo niet meer kan; dat meegaan in de heersende narratieven niets positiefs teweeg kan brengen. Het héle huidige systeem moet afgewezen worden. Het moet afgebroken worden, en daarna opnieuw worden opgebouwd. Doen we dat niet, dan verliezen we alle vrijheden én de welvaart die onze ouders, grootouders en overgrootouders hebben opgebouwd.
"We moeten lak hebben aan beleefdheden," schrijft Wilders terecht op Twitter. "Het voortbestaan van ons land zoals onze (groot)ouders het hebben opgebouwd staat op het spel. De politiek en rechterlijke macht zijn corrupt en hebben lak aan de belangen vd gewone Nederlander. Oppositioneel verzet is nu een burgerplicht."
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1421896867135303681
Them are some fighting words! Maar het klopt natuurlijk honderd procent. Als we mee blijven gaan in de narratieven van de boven-ons-gestelden, als we netjes binnen de lijntjes blijven kleuren, veranderen we niets. Daarvoor is het kartel te diep verankerd, zowel in de politiek als in de rechterlijke macht (als in de media!).
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Wij - normale mensen die klaar zijn met deze postmodernistische globalistische corona-dictatuur - moeten onze krachten bundelen en sámen in verzet komen. Dát óf we moeten samen een parallelle samenleving beginnen; een samenleving waarin we gewoon weinig te makken hebben met Het Systeem en op onze eigen manier leven, als het ware in een alternatieve werkelijkheid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten