Haha! Kiezers geschrokken vanwege Klimaatakkoord: "bedrijven krijgen subsidie, huishoudens moeten lenen"

Haha! Kiezers geschrokken vanwege Klimaatakkoord: "bedrijven krijgen subsidie, huishoudens moeten lenen"

Vandaag is het een prachtige dag! Niet alleen kunnen we nu met recht diverse Tweede Kamerleden als verstandelijk beperkt classificeren, maar ook omdat de kiezer vandaag beseft dat het Klimaatakkoord wel een vreemd stukje tekst is. Goh, wie had dat gedacht?

Als klap op de vuurpijl vinden kiezers het vervelend dat het bedrijfsleven wél subsidie krijgt, maar zij niet. Voor dergelijke kiezers hebben we slechts één boodschap: wie niet horen wil, moet maar voelen en dus wordt er behoorlijk wat gevoeld binnenkort dankzij de bizarre Klimaatwet en het Klimaatakkoord.

Ook wordt er geklaagd op Twitter. Het Klimaatakkoord zou ineens -als donderslag bij heldere hemel- oneerlijk zijn.

Het Klimaatakkoord en de 'oneerlijke verdeling van subsidies' is een prachtige wake-up call voor de ingeslapen kiezer die nu wellicht gaat beseffen dat er naast de geneugten van het kiesrecht ook een verantwoordelijkheid bestaat tot het vertonen van verstandig kiesgedrag.

Tja, uiteindelijk wil een de meerderheid van de Nederlanders dit namelijk zo ontzettend graag. Voor hen doen we het uiteindelijk, dat Klimaatakkoord. De kiezer heeft in 2017 gestemd op 112 klimaatdrammers en dit is hoe democratie werkt: een massapsychose, een besluit en daarna volgt de ellende. Dus: niet lullen, maar poetsen!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer