Hé, wat opvallend: Jihadrapper Marouane B. staat van harte achter DENK

Hé, wat opvallend: Jihadrapper Marouane B. staat van harte achter DENK

Marouane B. zit in Syrië.

Daar is hij naartoe getrokken om als strijder mee te helpen het kalifaat van ISIS te handhaven. Per definitie ben je dan al afgeschreven als verwerpelijk stuk uitschot en hoef je wat mij betreft nooit meer terug te komen naar Nederland. Hier in Nederland willen we namelijk helemaal niets te maken hebben met moslims die menen dat hun geloof anno 2017 nog steeds gebruikt kan worden om geografische macht te verwerven. En als dat ook nog eens gebeurt op de manier zoals we dat zien van ISIS, waar Marouane B. zich bij heeft aangesloten, is de kous af.

Marouane B. is van zins om weer af te reizen naar ons vaderland. In een poging wat publiciteit te verkrijgen en een paar zieltjes te winnen heeft de jihadist een rap opgenomen in Syrië. Daarin zijn de walgelijkste teksten te horen en daarom schreven wij er dit artikel over. Reden te over om speciaal voor Marouane B. grenscontroles in ere te herstellen.

Alsof hij het nog niet bont genoeg had gemaakt, bemoeit Marouane B. zicht nu ook nog even met onze politiek! De wereld op z'n kop.
Volgens meneer de ISIS-slachter is onze overheid te rechts. Haha. Te rechts.
Marouane hoopt nog steeds terug te kunnen keren uit Syrië. Terug in Nederland kan de politieke partij DENK op zijn welverdiende steun rekenen.

Tegen WNL zei Marouane over zijn politieke voorkeur:

‘Een linkse (democratische) overheid komt dichter bij de Sharia dan een rechtse overheid. De politieke partij die ik steun is DENK, want ze komen voor minderheden op en ze zijn tegen het Niqaab-verbod.’

Marouane hekelde het feit dat er geen islamitische partij is in Nederland. DENK komt volgens hem het dichtst in de buurt. Huh? Ik moet me nodig eens verdiepen in DENK. Altijd gedacht dat DENK gewoon een islamitische partij was met een paar excuusmensjes op de lijst.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties