Rappende jihadist Marouane B. heeft nieuw nummer: ‘Ik kom stiekem naar Nederland en snijd mensen het hoofd af’

Wat zijn het toch gezellige mensen he, die jihadistische psychopaten.

De Arnhemse jihadist Marouane B. is niet alleen een radicaal-islamistische gek, maar ook nog eens een rapper. Hij heeft die twee kanten van zijn gespleten persoonlijkheid nu gecombineerd door een jihadrap te maken. Daarin dreigt hij in het geheim naar Nederland te komen en daar mensen vervolgens te onthoofden. Omdat het kan.

Marouane B. is één van de tien polderjihadisten die het OM bij verstek veroordeeld wil krijgen vanwege hun lidmaatschap van een terroristische organisatie. Hoewel het NRC wil dat dit soort types met open armen ontvangen worden als ze terugkeren naar ons land bewijst Marouanes rap dat dit een enorme fout is.

Eerder gaf De Telegraaf Marouane B. alle ruimte om net te doen alsof hij een onschuldige lieverd was die per ongeluk verdwaald was in Syrië. Zo liet hij onder meer opschrijven dat hij “nog geen kip kon slachten.” De Telegraaf tekende dat zonder probleem op. Maar nu zingt meneer:

“Fok je met mij, zal ik je hoofd eraf slachten. Ik kom onverwacht als een fokking inbraak. We komen binnenvallen, het is een snelkraak. Je ziet me niet, als een geest in het donker.”

De rechtszaak tegen Marouane is aangehouden omdat hij eerder liet weten terug te komen. Nou, op Facebook zegt hij nu zelf dat hij zich bedacht heeft. Volgens hem hebben “de moeders van Syrië” hem namelijk nodig. Aan De Telegraaf — blijkbaar zijn favoriete krant — legt hij uit:

“Binnenkort zal ik deelnemen aan een groot offensief. Mijn commandant heeft me toestemming gegeven, om daarna voor onbepaalde tijd op verlof te gaan naar Nederland, zodat ik mijn familie kan zien en mijn proces kan bijwonen. Er bestaat een grote kans dat ik zal sterven als een martelaar.”

En die rap? Dat is volgens hem “een grap.”

Je strijdt voor een radicaal-islamistische terreurorganisatie die talloze mensen vermoord heeft, maar dat soort uitspraken zijn ‘een grap’? Túúrlijk jongen.

Als de Nederlandse overheid ook maar een beetje ballen had zouden een paar commando’s naar Syrië gestuurd worden met de opdracht om deze Marouane B. naar het hiernamaals te helpen. Deze gek mag nooit — nooit, nooit! — terugkeren naar Nederland. Het maakt me niet uit wat er gedaan moet worden om hem uit te schakelen; doe het!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. SlimK1nd

  Het AD noemde zijn Facebook en Youtube posts enige dagen geleden echt “een charme-offensief”. Bij het AD snuiven alle professionele wegkijkers namelijk gigantische hoeveelheden lijm. https://twitter.com/SlimK1nd/status/890075248258945024

 2. Kodi

  Verstandigere landen sturen niet voor niets geheime commando’s naar IS-gebied om de terugkeer van Jihadisten een stapje voor te zijn. Gelijk hebben ze, want better safe than sorry.

 3. Ni28

  Die islamitische (g)rappen zijn oh zo geestig je voelt de nuance.

 4. hitje89

  Waarom dat soort zoveel aandacht geven? Bij mij zou hij er niet meer in komen, Nederland laat ze binnen en dan? Alleen een rechtzaak ? Andere landen nemen drastischere maatregelen.

 5. Rem

  Waarom doen de Franse commando’s dat niet.? Met het super open grenzen beleid van de EU is dat in ieders belang.

 6. DutchDropveter

  Hoezo terugkeer jihadist? persoon is in het buitenland heeft dubbele nationaliteit? Afpakken die NL-identeit. Persoon kan daardoor niet (legaal) Europa in.

  Geen probleem met uitzetten of andere regeltjes. Maar nee we gaan weer rekening houden met de dader… Please overheid!

  Wat deden ze in de middeleeuwen? juist je kop op een paal prikken om kwaadwillende af te schrikken. Wij moeten een schrikmiddel hebben anno 2017 en dat kan heel simpel dat is hun zekerheid afpakken ook wel hun westerse identiteit.

  En maak van de NPO een 24/7 opsporingskanaal, pas de wet aan de dader heeft geen rechten totdat hij het tegendeel aan het OM bewijst.

  Geen balkjes meer geen weg geblurde gezichten in UltraHD zonder ruis vol met je bakkes op tv, krant, internet en mijn part melkpakken.

  Zoals al eerder gezegd je moet ze vernederen daar heb je ze mee, met een schoffel taakstraf lachen ze ons, onze moeder en ons gehele land uit.

 7. meijer61200

  Kom maar terug hoor Marouane! We halen graag “onze zonen” terug! Huis, Miele en uitkering staan voor je klaar. Amnesty modus off.

 8. Steve Van der Vekens

  Eerst een heimwee-lied, typisch… Mamaa, mamaa!
  Dan op de vingers getikt door enkele radicalen aldaar en komt nu stiekem ’s nachts onze kelen oversnijden.
  Als ik u zie, dan bind ik u met uw geitensik achter een wild paard en ik laat u éénendelen.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.