Hilarisch: GroenLinks veegt de vloer aan met hypocriet D66 over autoritaire Sleepwet

Hilarisch: GroenLinks veegt de vloer aan met hypocriet D66 over autoritaire Sleepwet

Oh hypocrisie, uw naam is D66.

Als ze érgens hypocriet zijn dan is het bij D66. De naam alleen al: Democraten66. Er is immers helemaal niets democratisch aan die club. Vorig jaar stemden ze tegen het correctief referendum, dit jaar schoten ze het raadgevend referendum af, en -- oh ja -- ze zijn ook nog eens voor een vreselijke, autoritaire afluister- en aftapwet genaamd de Sleepwet.

Op dat laatste punt wordt de partij -- volkomen terecht en vooral ook op heerlijke wijze -- aangepakt door... GroenLinks. Jawel, het blijkt dat de Groenen tóch nog iets van gevoel voor humor hebben en nog niet zo onlosmakelijk deel uitmaken van het partijkartel dat ze alle hypocrisie van andere kartelpartijen goedpraten.

Driewerf hoera dus voor GroenLinks. En nee, ik kan het ook bijna niet geloven dat ik dat uit mijn vingers krijg.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties