Knipsel2

Hilarische tweets! D66 klemgeluld door eigen propaganda: 'In Europa kun je jezelf zijn en in drag over straat, in Rusland niet'

Geen categoriemei 12 2019, 20:00
Potverdorie wat is Europa toch prachtig. Het continent waar je gewoon jezelf kunt zijn. Ook als je homo bent of in drag over straat wil, want dát is pas écht jezelf zijn. In Rusland kan dat niet, want Rusland is slecht... Op Twitter kreeg D66 toch wat minder lovende reacties.
D66 gaat totaal voorbij aan de minder tolerante delen van onze samenlevingen en doet net alsof Europa het homo- en dragqueenparadijs van de wereld is. Wanneer attente Twitteraars hen hierop wijzen, komen er typische standaard antwoorden die Rob Jetten iedere ochtend nog instudeert. Zo wijst iemand op het toenemend geweld in Nederland tegen homo's, evenals groeiend antisemitisme vanwege islamitische immigranten.
D66 raakt in paniek en reageert:
Wierd Duk aarzelt geen moment en kopt hem direct in:
'Jaah, nee, in Europa is het niet áf maar wel een stuk verder dan in Rusland!' Nou, gefeliciteerd, D66, maar op dat punt heb je dus gewoon verloren.
Ten eerste is het totaal onwaar dat een homo of dragqueen zomaar veilig over straat kan. Zelfs in Nederland, aldus Rob Jetten zélf:
Ten tweede is er nog een ander schrijnend aspect aan deze trieste propaganda-campagne. Het frappante is namelijk dat ze er bij D66 kennelijk volledig van overtuigd zijn dat iemand die zich als dragqueen verkleedt, dán pas écht zichzelf is. Iemands' identiteit wordt blijkbaar dus volledig gekenmerkt door uiterlijk vertoon van de meest aandachtsgeile soort en D66 ziet dat als wenselijk. Dan hebben ze het in Rusland wat dat betreft toch beter voor elkaar.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten