Hoofdredacteur Story: "Twan Huys gaat eruit bij RTL Late Night... Er wordt nu naar een elegante oplossing gezocht"

Hoofdredacteur Story: "Twan Huys gaat eruit bij RTL Late Night... Er wordt nu naar een elegante oplossing gezocht"

"De grootste tv-mislukking sinds jaren."

De hoofdredacteur van Story, Guido den Aantrekker, beweert op Twitter dat Twan Huys er binnenkort uitvliegt bij RTL Late Night.

"Twan Huys gaat eruit bij RTL Late Night," twittert de showbizzkenner. "Geloof me. Het is de mismatch van het jaar. Er wordt nu naar een elegante oplossing gezocht -- voor alle betrokkenen. Maar hij gaat."

Vervolgens noemt Den Aantrekker de aanstelling van Huys als opvolger van Humberto Tan "de grootste tv-mislukking sinds jaren." "Het komt niet meer goed," gaat hij verder. "We wisten het, we weten het." Voor de goede orde sluit hij af met de hashtags #knoop en #hak.

Humpty dumpty probeert het te verkopen alsof hij en zijn producenten zich aan "een andere afspraak" hielden terwijl ze de afspraak met Douwes inderdaad aan hun laars lapten. Ofzo. Maar daar trapt natuurlijk helemaal niemand in -- nou ja, niemand behalve Huys' RTL collega's van Boulevard.

Het zou voor RTL een zegen zijn als Huys Late Night verlaat. De man maakt er een enorme puinhoop van en kan nu door niemand vertrouwd worden. Als potentiële gast weet je immers dat hij maar wat graag bereid is om je een oor aan te naaien. Je moet wel héél naïef zijn om dan alsnog bij hem aan te schuiven -- aangenomen dat je geen goede linkse vriend van hem bent en wéét dat hij je zal matsen.

RTL kan gewoon niet doorgaan met zo'n presentator. Hij heeft niet alleen zichzelf in diskrediet gebracht, maar ook het programma en zelfs de hele zender.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties