Hoofdredacteur Story: "Twan Huys gaat eruit bij RTL Late Night... Er wordt nu naar een elegante oplossing gezocht"

Geen categorieokt 14 2018, 12:00
"De grootste tv-mislukking sinds jaren."
De hoofdredacteur van Story, Guido den Aantrekker, beweert op Twitter dat Twan Huys er binnenkort uitvliegt bij RTL Late Night.
"Twan Huys gaat eruit bij RTL Late Night," twittert de showbizzkenner. "Geloof me. Het is de mismatch van het jaar. Er wordt nu naar een elegante oplossing gezocht -- voor alle betrokkenen. Maar hij gaat."
Vervolgens noemt Den Aantrekker de aanstelling van Huys als opvolger van Humberto Tan "de grootste tv-mislukking sinds jaren." "Het komt niet meer goed," gaat hij verder. "We wisten het, we weten het." Voor de goede orde sluit hij af met de hashtags #knoop en #hak.
https://twitter.com/GdenAantrekker/status/1051187106528354304
Humpty dumpty probeert het te verkopen alsof hij en zijn producenten zich aan "een andere afspraak" hielden terwijl ze de afspraak met Douwes inderdaad aan hun laars lapten. Ofzo. Maar daar trapt natuurlijk helemaal niemand in -- nou ja, niemand behalve Huys' RTL collega's van Boulevard.
Het zou voor RTL een zegen zijn als Huys Late Night verlaat. De man maakt er een enorme puinhoop van en kan nu door niemand vertrouwd worden. Als potentiële gast weet je immers dat hij maar wat graag bereid is om je een oor aan te naaien. Je moet wel héél naïef zijn om dan alsnog bij hem aan te schuiven -- aangenomen dat je geen goede linkse vriend van hem bent en wéét dat hij je zal matsen.
RTL kan gewoon niet doorgaan met zo'n presentator. Hij heeft niet alleen zichzelf in diskrediet gebracht, maar ook het programma en zelfs de hele zender.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten