Hypocriete Wilders doet net alsof hij stomverbaasd is: de cartoonwedstrijd leverde gevaar op voor Nederlandse militairen in Afghanistan!

Hypocriete Wilders doet net alsof hij stomverbaasd is: de cartoonwedstrijd leverde gevaar op voor Nederlandse militairen in Afghanistan!

Dat had je ook echt niet zien aankomen he?

Als je wilt weten hoe roekeloos Geert Wilders is, zoek dan niet verder:

Toch was dit alles alleen niet voldoende reden om de cartoonwedstrijd af te blazen. „Op een gegeven moment werd het heel Nederland”, aldus Wilders. Maar vooral het bericht dat Nederlandse soldaten in Afghanistan gevaar lopen, deed hem besluiten de tekeningenwedstrijd maar af te blazen. Er is geen druk door het kabinet op hem uitgeoefend, benadrukte hij.

Ah ja. Natuurlijk had je dat van tevoren totaal niet kunnen zien aankomen, he Geert? Nee, hij dacht natuurlijk dat de 'islamitische wereld' de cartoonwedstrijd met open armen zou verwelkomen en misschien zelfs wat inzendingen op de post zou doen. Want ja, hoe had hij nou kunnen weten dat extremistische en fundamentalistische gekken deze 'wedstrijd' zouden aangrijpen om a) op te roepen tot aanslagen tegen Nederland en b) die woorden vervolgens ook even in de praktijk te brengen? Het is niet zo dat de geschiedenis al meerdere keren heeft laten zien dat dit soort mafketels altijd op zo'n manier reageren, he? En dus had Wilders echt niet kunnen weten dat die idiote wedstrijd een serieus gevaar zou veroorzaken voor Nederlanders in het buitenland -- zowel voor burgers als militairen.

Wat zeg je? Hoor ik daar iemand roepen dat Wilders dat natuurlijk wel wist? Dat hij heel goed wist waar hij mee bezig was en het tóch deed omdat hij even goedkoop wat politieke puntjes hoopte te scoren?

Joh.

Ik ben wel een beetje klaar met deze man die bewust andere Nederlanders in gevaar brengt alleen maar omdat hij daarmee hoopt een extra zeteltje te winnen in de peilingen. Wat een figuur. Wat een egoïst.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties