Hypocriete Wilders doet net alsof hij stomverbaasd is: de cartoonwedstrijd leverde gevaar op voor Nederlandse militairen in Afghanistan!

Geen categoriesep 02 2018, 19:00
Dat had je ook echt niet zien aankomen he?
Als je wilt weten hoe roekeloos Geert Wilders is, zoek dan niet verder:

Toch was dit alles alleen niet voldoende reden om de cartoonwedstrijd af te blazen. „Op een gegeven moment werd het heel Nederland”, aldus Wilders. Maar vooral het bericht dat Nederlandse soldaten in Afghanistan gevaar lopen, deed hem besluiten de tekeningenwedstrijd maar af te blazen. Er is geen druk door het kabinet op hem uitgeoefend, benadrukte hij.

Ah ja. Natuurlijk had je dat van tevoren totaal niet kunnen zien aankomen, he Geert? Nee, hij dacht natuurlijk dat de 'islamitische wereld' de cartoonwedstrijd met open armen zou verwelkomen en misschien zelfs wat inzendingen op de post zou doen. Want ja, hoe had hij nou kunnen weten dat extremistische en fundamentalistische gekken deze 'wedstrijd' zouden aangrijpen om a) op te roepen tot aanslagen tegen Nederland en b) die woorden vervolgens ook even in de praktijk te brengen? Het is niet zo dat de geschiedenis al meerdere keren heeft laten zien dat dit soort mafketels altijd op zo'n manier reageren, he? En dus had Wilders echt niet kunnen weten dat die idiote wedstrijd een serieus gevaar zou veroorzaken voor Nederlanders in het buitenland -- zowel voor burgers als militairen.
Wat zeg je? Hoor ik daar iemand roepen dat Wilders dat natuurlijk wel wist? Dat hij heel goed wist waar hij mee bezig was en het tóch deed omdat hij even goedkoop wat politieke puntjes hoopte te scoren?
Joh.
Ik ben wel een beetje klaar met deze man die bewust andere Nederlanders in gevaar brengt alleen maar omdat hij daarmee hoopt een extra zeteltje te winnen in de peilingen. Wat een figuur. Wat een egoïst.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten