ISIS-freaks onthoofden 21 Koptische christenen

Geen categoriefeb 12 2015, 21:00
Trots toont ISIS aan de wereld dat het de levens van 21 Koptische christenen beëindigt. Wat een barbaren toch ook.
Vandaag was het weer tijd voor een nieuwe editie van "Dabiq," de Engelstalige glossy van ISIS. In deze zevende editie van dit walgelijke blaadje vol bloed en verderf scheppen de extremistische moslims graag op over hoe barbaars, achterlijk en bloeddorstig ze zijn. Veel ruimte was dan ook gereserveerd voor de onthoofdingen van de Japanse gijzelaars (1, 2) en de levende verbranding van de Jordaanse piloot. Maar: hoe gruwelijk ook; dat was geen nieuws.
Maar over het lot van enkele in Libië gevangengenomen Koptische christenen werden wel nieuwe dingen gezegd:
dabiq_7_page30dabiq_7_page31
dabiq_7_page32Tussen alle propaganda en bullshit door (en zeker die laatste foto op het strand) laat ISIS eigenlijk wel doorschemeren dat het al deze Koptische christenen allang heeft vermoord. Walgelijk. En ze spugen op hun nagedachtenis, want ze worden ook nog 'crusaders' genoemd. Belachelijk. ISIS is namelijk juist zij degene die onder het mom van geloof het halve Midden-Oosten probeert te veroveren. De Kopten? Die willen alleen maar overleven.
Maar goed, dat woordje 'crusaders' is dan ook niet bedoeld als geschiedvervalsing, maar als minachting. Ontmenselijking zelfs, door deze gevangenen alleen bij een haatdragende bijnaam te noemen en niet bij de naam. Het spreekt dan ook voor zich dat het leven van deze mensen in groot gevaar is... als ze überhaupt nog in leven zijn. Ik heb daar een hard hoofd in: ISIS had er eerder al totaal geen moeite mee om christelijke kinderen ter dood te brengen, dus denk maar niet dat ze twee keer met de ogen knipperen voordat ze het leven van deze Egyptenaren krenken. Niemand in het Midden-Oosten is nog veilig voor deze psychisch gestoorde genocideplegers.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten