ISIS is in rep en roer. Is een geheimzinnige sniper alle hooggeplaatste jihadisten aan het omleggen?

ISIS is in rep en roer. Is een geheimzinnige sniper alle hooggeplaatste jihadisten aan het omleggen?

Alarmfase 3 in jihadistan: een uiterst getalenteerde sluipschutter is in het hol van de leeuw hoge ISIS-commandanten aan het liquideren. De jihadisten doen geen oog meer dicht...

Libië is momenteel een angstaanjagende plek, niet alleen voor mensen die in de ISIS-kolonie aan de Middellandse Zeekust wonen, maar nu ook voor de getikte sjaria-sjappies van ISIS die er de dienst uitmaken. Ze weten momenteel allemaal niet of ze de dag van morgen gaan halen, en geen van hen heeft enig idee of ze ter plekke dood kunnen neervallen.

Niet eens vanwege aanvallen van één van de andere facties die in Libië strijden om de macht. Nee, er schuilt in Sirte een geheimzinnige sluipschutter. En hij heeft al een hoop slachtoffers gemaakt...

A mystery sniper has been credited with shooting three of the terror group’s leaders in the Libyan city of Sirte. In recent weeks, the three commanders in Sirte have been shot dead from long range, according to local media.

According to the Telegraph, the killings are reported to be the work of a sniper who honed his skills in Libya’s uprising against Colonel Gaddafi.

De man is actief in een groot gebied, en heeft al drie hoge ISIS-leiders weten uit te schakelen in totaal verschillende delen van de stad:

CZomnWEWYAAHMJO.png large

Z'n meest recente slachtoffer is Abdullah Hamad Al-Ansari, die ineens dood neerviel toen hij een moskee verliet. Vanaf een lange afstand was hij neergeschoten door de mysterieuze sniper. ISIS is dan ook in de hoogste staat van paraatheid en heeft tallozen arrestaties verricht, en zijn zelfs willekeurige executies gaan uitvoeren om de spooksluipschutter te bewegen te stoppen met het uitschakelen van terroristen.

Wie de man kan zijn? Niemand die het weet. Inwoners van Sirte speculeren erover dat het misschien een special forces-soldaat is uit Amerika. Andere houden het op een ondergedoken militieman uit het naburige Misrata.

Wie o wie zal het zijn? Hopelijk blijft zijn identiteit nog lang geheim. Angst voor iets dat je niet kent is namelijk altijd groter dan angst voor iets waarvan je weet wie of wat het is. En als ik de schurken van terroristisch slachthuis ISIS iets toewens, is dat ze wel non-stop bang moeten zijn.

Lees meer over:
ISIS Libië

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties