Johan Derksen ergert zich aan 'camerageile' BIJ1-leider Sylvana Simons: "Verschrikkelijk, ik loop altijd de kamer uit!"

Johan Derksen ergert zich aan 'camerageile' BIJ1-leider Sylvana Simons: "Verschrikkelijk, ik loop altijd de kamer uit!"

Johan Derksen over het debat tussen Rutte en Wilders. Bron: Schermafdruk Veronica Inside/Veronica

Johan Derksen ergert zich groen en geel aan de "camerageile" partijleiders van bepaalde kleine partijen in Nederland. Bij Veronica Inside kon hij het niet laten om een tirade te beginnen over het eeuwige geklaag voor aandacht door de partijleiders van de SP, PvdA, PvdD en BIJ1. Derksen is helemaal klaar met hun camerageile gedrag.

Derksen ergert zich met name aan het feit dat de vrouwelijke partijleiders alles aangrijpen om heibel mee te maken. Waarmee ze zichzelf belangrijker maken dan dat ze zijn, het zijn immers partijleiders van "splinterpartijen", aldus Derksen. "En dan zie ik al vrouwtjes van die splinterpartijen, van die figuranten, die trekken alle aandacht. Die van de SP ook, dat is een slap aftreksel van haar vader. En dat huisvrouwtje van de Partij van de Arbeid. Het is verschrikkelijk! En het lult maar, en het lult maar. En dan die mevrouw Simons, dan loop ik even de kamer uit. Dan moet ik altijd spontaan gaan plassen. Echt verschrikkelijk."

Het moge duidelijk zijn, Derksen heeft helemaal niks met de huidige partijleiders van veel kleine partijen in Nederland. En geef hem eens ongelijk, het parlement is hartstikke versnipperd en de oppositie is tandeloos. Mede doordat de oppositie in Nederland met zulke zwakke partijleiders zit opgescheept. .

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties