Kandidaat PVV in Utrecht in de problemen: noemde Obama een 'aap'

Geen categoriefeb 03 2018, 16:00
'Met zijn allen op Forum voor Democratie en de PVV' lijkt de strategie te zijn van de traditionele partijen en de media. Het lijkt vaak contra-productief te zijn. Toch doen zulke aanvallen veel schade, kijk maar naar de kandidaat-lijsttrekker in Rotterdam. Die bleek gewoon een rechts-extremist te zijn met betrekking tot zijn standpunten. Daarna bleef en blijft het vergrootglas op de PVV hangen en nu is het op Rob Jansen blijven hangen, van de PVV.

Ditmaal blijkt dat Rob Jansen, nummer 4 op de PVV-lijst in Utrecht, ooit de kwalificaties ’een heer en een aap’ heeft gegeven aan respectievelijk Donald Trump en Barack Obama. Dat schrijft webblog Jalta. Bovendien heeft Jansen een SP-raadslid uit Oss bestookt met pesterijtjes. Na een discussie op Twitter over politieke terminologie besloot hij het nummer van SP’er Martijn Tonies te publiceren. Die werd de volgende ochtend gebeld door allerlei bedrijven. Wat was er gebeurd? Jansen zou allerlei formuleren hebben ingevuld op internet bij hypothekers en verzekeraars, die daarna Tonies met aanbiedingen bestookten, zo schrijft Jalta.

Of zoals ze bij internetgekkies altijd zeggen: ''steeds maar weer''. En dat is ook zo. De problemen bij de partij van Geert Wilders blijven zich maar op stapelen. Wie is de volgende? Zal er een smet blijven op de kandidaten van de PVV? Het staat in elk geval niet goed en voor de reputatie van de PVV is het funest. De partij wil meer verantwoordelijkheid op zich nemen, maar blijft op deze manier bekend staan als een partij voor langs de zijlijn.
Jansen ontkent natuurlijk dat er zoiets is gebeurd, maar nu zijn wel de kanalen beschermd of verwijderd. Ja, dan is er bij rook toch vuur en het doet geen goed aan je eigen verhaal. De PVV moet serieus werk maken aan de eigen organisatie, want op deze manier kan het natuurlijk niet doorgaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten