Kinderhater Michael 'Sinterklaas Sniper' van der Zeijl veroordeeld voor doodsbedreigingen

Geen categoriesep 24 2019, 18:00
Wellicht de meest gestoorde linkse gek van afgelopen jaren is nu toch veroordeeld door de rechtbank. Michael van der Zeijl, bekend geworden met zijn al even gestoorden vriendjes bij de Grauwe Eeuw deed veel stof opwaaien toen hij Sinterklaas dood wenste en dat de botsplinters door de lucht zou vliegen zodat iedereen de boodschap begreep. Sinterklaas is racisme, of zo....
Via Facebook uitte Michael van der Zeijl allemaal dreigementen uit richting Sinterklaas - en degene die Sinterklaas speelt. Nu heeft de rechter toch 'ingegrepen' en deze verwerpelijke uitspraken in de ban gedaan. Een week voorwaardelijke celstraf van één week en een boete van 500 euro, gelukkig een tarief dat zijn uitkering dekt. Ook hangt er een proeftijd van twee jaar boven zijn hoofd. Uiteraard een flut straf, maar de boodschap is helder. Binnen het Zwarte Pieten debat wordt nu gewoon een lijn getrokken door de rechtbank, tot hier en niet verder.
Zowel voorstanders als tegenstanders moeten zich houden aan deze regels. Dus ook een linkse wappie als Michael van der Zeijl moet zich hier aan houden. Eerder al werd Van der Zeijl 'preventief' opgepakt omdat hij met de opmerking van de eeuw kwam.

Liefst tijdens de nationale intocht zodat alle kinderen getuigen ervan zijn, zelfs massaal onder zijn botsplinters bedekt zitten.’

Ditmaal krijgt hij een boete en een voorwaardelijke straf omdat hij twee zelf bewerkte foto's op Facebook had geplaatst waarvan één kon worden gezien als een doodsbedreiging, aldus de rechtbank. Goed om te zien dat deze Vollidiot tenminste wordt aangepakt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten