Krijgt Feyenoord een rotseizoen?

Geen categorieaug 05 2013, 14:00
Irritatie.
Krijgt Feyenoord dit jaar een moeilijk seizoen voor de kiezen? Ik ben bang van wel. Dit weekeinde verloren de Rotterdammers van NEC. Da's vervelend, maar het is nog vervelender dat ze elkaar openlijk bekritiseerden:

De Vrij kon geen verklaring bedenken voor de slappe start van de Rotterdammers. 'Je moet tegen zo'n tegenstander minstens evenveel strijd leveren en dat hebben we niet gedaan. Dat kunnen we onszelf echt verwijten. Dat Guyon Fernandez in blessuretijd nog de 2-1 maakt voor PEC, is extra zuur.' Het zwakke optreden van Feyenoord leidde tot openlijke irritaties op het veld. 'Als het niet loopt, raken jongens geïrriteerd, dat is logisch', aldus De Vrij.

Dit zal ook komen doordat trainer Ronald Koeman duidelijk heeft aangegeven mee te willen strijden om het landskampioenschap. Hij eist het beste van zijn spelers - en wel onmiddelijk.
Als speler voel je die druk natuurlijk ook, waardoor je onrustig kunt worden.
Ik hoop voor Feyenoord dat de spelers ermee om leren gaan en rustig blijven. Zo niet, dan vrees ik dat ze weleens een lastig seizoen tegemoet konden gaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten