Links heeft geld nodig! Parkeren Amsterdam vanaf vandaag 7,50 euro per uur

Geen categorieapr 14 2019, 18:00
Vandaag is het dan zo ver, links heeft meer geld nodig voor asielzoekers en andere deugprojectjes: parkeren in Amsterdam kost u vanaf vandaag 7,50 euro per uur. Had je maar met het openbaar vervoer moeten gaan! Via The Post Online.
Vooral langs de straat parkeren kost u 6 à 7,50 euro per uur. Het is iets goedkoper om in gemeentelijke parkeergarages te parkeren maar surprise! Die tarieven zijn óók omhoog gegaan.
Amsterdam heeft natuurlijk flinke geldnood door allerlei idiote projecten die bijna nooit het beoogde resultaat bereiken en vaak vele malen méér kosten dan in eerste instantie was gedacht. Het radicaliseringsbeleid is een mooi voorbeeld, waar één gezin makkelijk tussen de 16 en 40 organisaties van werk weet te voorzien, zonder dat er ook maar de schijn word gewekt dat dit iets oplevert.
Een aanzienlijk deel van de 200 miljoen die dit de afgelopen jaren jaarlijks heeft opgeleverd gaat naar het 'mobiliteitsfonds' voor verbeteringen aan het wegennet en wat speelplekken en graszoden. Er zijn echter diverse restauratieprojecten die dusdanig veel geld kosten dat ze jarenlang op de plank zijn blijven liggen. Het kan haast niet anders dan dat de parkeergelden dergelijke projecten zullen gaan bekostigen, tenzij de gemeente doet wat het altijd heeft gedaan: verder uitstellen.
Dit lijkt nog de meest reële optie trouwens, want gemeente Amsterdam is voornemens om zo'n 10.000 parkeerplaatsen uit de stad te verwijderen! Het is aan u om de berekening te maken hoeveel inkomsten ze dat gaat schelen, want ik zit nog steeds in m'n ogen te wrijven door de realisatie van deze pijnlijke onkunde.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten