Nederlandhater Anne Fleur beledigt het hele land maar weer: 'We leven in een verkrachtingscultuur'

Geen categoriejun 12 2017, 11:00
En ik maar denken dat het in Nederland behoorlijk veilig is voor vrouwen.
Volgens Anne Fleur Dekker bewijzen enkele belachelijke posts op een forum voor prostituee-bezoekers dat we in Nederland "nog altijd in een verkrachtingscultuur" leven. Ja, mevrouw beweert het echt. Op Twitter natuurlijk:
https://twitter.com/annefleurdd/status/873963903700656128
https://twitter.com/annefleurdd/status/873964167249760261
https://twitter.com/annefleurdd/status/873964439757783041
Ten eerste is het best mogelijk dat dit geen échte verslagen zijn, maar 'fantasieën' van deze mannen. Ja, dat zijn zeker verontrustende fantasieën, maar ik dacht dat juist die mafketels van links vonden dat we overal open voor moesten staan en dat alle waanideeën serieus genomen moeten worden. Iets met 'ze voelen het nou eenmaal zo'.
Ten tweede is het natuurlijk knettergek om -- aangenomen dat het wél waargebeurde misdrijven zijn -- net te doen alsof dit soort forumposts bewijzen dat Nederland een "verkrachtingscultuur" heeft. Verkrachtingscultuur? Weet je wat dat is? Lees maar eens iets over de massale aanrandingen van vrouwen in Duitsland anderhalf jaar geleden. Weet je wie daar verantwoordelijk voor waren? Hint: het had niets te maken met Nederlandse mannen. Heel gek, maar op de één of andere manier kan ik me niet herinneren dat we Anne Fleur daar ooit over gehoord hebben.
Anne Fleur grijpt werkelijk alles aan om Nederland in een zo kwaad mogelijk daglicht te stellen. Elke keer dat iemand iets doet wat niet kan gebruikt ze dat om onze hele cultuur te beledigen en weg te zetten als verrot. Het is knetterziek, maar het is ook waarom ze altijd welkom is bij linkse tv-shows en evenementen. Links lust hier namelijk wel pap van. Weg met ons! Nederland sucks! Dát zijn de échte motto's van linkse raddraaiers als Anne Fleur, niet 'brood en gelijkheid.'
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten