NOS-'journalist' Eelco Bosch van Rosenthal doet een pc-tje, keert zich tegen Zwarte Piet

Geen categorienov 18 2018, 19:00
Verrassend he?
Op Twitter vroeg Syp Wynia van Elsevier onlangs of er bij de intocht van Sinterklaas ook "ergens rellen waren terwijl Kick Out Zwarte Piet niet aanwezig was om tegen Zwarte Piet te demonstreren?" Het antwoord op die vraag is natuurlijk helder: nee, die rellen waren er niet. Er waren namelijk alleen 'rellen' omdat de extreemlinkse racismeroepers besloten om een traditioneel kinderfeestje te verstoren en een paar knuppels -- al dan niet fans van voetbalclubs -- hun emoties niet de baas konden.
Maar dit is de veelzeggende reactie van Eelco Bosch van Rosenthal, 'journalist' voor Nieuwsuur ("NOS/NTR"):
https://twitter.com/eelcobvr/status/1064093287387185152
Vervolgens retweette hij deze misdadige tweet ook nog even:
https://twitter.com/hakhverdian/status/1064093146743799809
De nepjournalisten die voor de publieke omroep werken zijn stuk voor stuk geïndoctrineerd met de politieke correctheid én met de quasi-marxistische leer van de Frankfurter Schule. Bosch van Rosenthal is daar geen uitzondering op. Dat is op zich natuurlijk al erg genoeg, maar het wordt nog erger als je ziet hoe ze een posities in de journalistiek vervolgens gebruiken om hele volksmassa's te indoctrineren met hun anti-Nederlandse ideologie.
Afijn, types als Bosch van Rosenthal kunnen tevreden zijn met zichzelf. Ze hebben deze strijd al voor meer dan driekwart gewonnen. Uiteindelijk gaat het weldenkende deel van Nederland toch wel door de knieën, al ware het maar om "van dit gedoe af te zijn."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten