Oma van Rafael laat een bommetje ontploffen: 'Ex-kleindochter Sabia Boulahrouz is helemaal niet zwanger'

Oma van Rafael laat een bommetje ontploffen: 'Ex-kleindochter Sabia Boulahrouz is helemaal niet zwanger'

De naar eigen zeggen momenteel in verwachting zijnde Sabia Boulahrouz faket haar zwangerschap. Zo verklaart althans Rafaels grootmoeder.

Al tijden gaan er geruchten dat de zwangerschap van Sabia Boulahrouz van A tot Z verzonnen is. Ze zou reeds enkele maanden in verwachting zijn, maar van een babybuikje is nog van niets tot nauwelijk iets te zien. Dat zet menigeen aan tot twijfelen, waaronder ook de familie van de zogenaamde vader Rafael van der Vaart. In het Duitse blad Bunde verklaart niemand minder dan de oma van haar ex-vriend dat ze niets van gelooft dat haar sexy ex-kleindochter binnenkort een nieuw leven op aarde zal zetten:

Terwijl Sabia Engizek de hele wereld probeert te overtuigen dat zij wél zwanger is en dat Rafael van der Vaart écht de vader is, komt de oma van Raf met een heel ander verhaal. Ze zou tegenover het Duitse blad Bunte heel duidelijk zijn geweest: Sabia liegt. Oma Dolores gelooft er helemaal niets van dat ze overgrootoma gaat worden.

Ondanks de 'zwangerschapsfoto's' van Sabia, gelooft nog steeds niet iedereen dat er echt een baby in haar buik groeit.

De zwangerschapstest die als bewijs voor Rafael diende dat ze echt zwanger was, zou ze dan ook gefaket hebben en van iemand anders die wél zanger was geleend.

De potentiële onthulling van niemand minder dan haar eigen oma is pijnlijk. Niet alleen omdat iemand in de familiesfeer aan de schandpaal wordt genageld, maar ook omdat de teksten komen op een moment dat Nederland en Duitsland juist begonnen te geloven dat de hele zwangerschap eigenlijk allemaal gewoon op waarheid berustte. Dat is nu weer aan diggelen.

Wat denk jij? Zit jij in #TeamSabia of #TeamRafaelsOma? Is ze nu wel echt zwangerschap, of is het allemaal één grote hoax?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties