Oma van Rafael laat een bommetje ontploffen: 'Ex-kleindochter Sabia Boulahrouz is helemaal niet zwanger'

Geen categorieokt 30 2015, 12:00
De naar eigen zeggen momenteel in verwachting zijnde Sabia Boulahrouz faket haar zwangerschap. Zo verklaart althans Rafaels grootmoeder.
Al tijden gaan er geruchten dat de zwangerschap van Sabia Boulahrouz van A tot Z verzonnen is. Ze zou reeds enkele maanden in verwachting zijn, maar van een babybuikje is nog van niets tot nauwelijk iets te zien. Dat zet menigeen aan tot twijfelen, waaronder ook de familie van de zogenaamde vader Rafael van der Vaart. In het Duitse blad Bunde verklaart niemand minder dan de oma van haar ex-vriend dat ze niets van gelooft dat haar sexy ex-kleindochter binnenkort een nieuw leven op aarde zal zetten:

Terwijl Sabia Engizek de hele wereld probeert te overtuigen dat zij wél zwanger is en dat Rafael van der Vaart écht de vader is, komt de oma van Raf met een heel ander verhaal. Ze zou tegenover het Duitse blad Bunte heel duidelijk zijn geweest: Sabia liegt. Oma Dolores gelooft er helemaal niets van dat ze overgrootoma gaat worden.

Ondanks de 'zwangerschapsfoto's' van Sabia, gelooft nog steeds niet iedereen dat er echt een baby in haar buik groeit.

De zwangerschapstest die als bewijs voor Rafael diende dat ze echt zwanger was, zou ze dan ook gefaket hebben en van iemand anders die wél zanger was geleend.
De potentiële onthulling van niemand minder dan haar eigen oma is pijnlijk. Niet alleen omdat iemand in de familiesfeer aan de schandpaal wordt genageld, maar ook omdat de teksten komen op een moment dat Nederland en Duitsland juist begonnen te geloven dat de hele zwangerschap eigenlijk allemaal gewoon op waarheid berustte. Dat is nu weer aan diggelen.
Wat denk jij? Zit jij in #TeamSabia of #TeamRafaelsOma? Is ze nu wel echt zwangerschap, of is het allemaal één grote hoax?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten