Pedoraadslid gedwarsboomd

Geen categoriejan 12 2012, 18:00
Vete rondom Van Meurs gaat verder.
Nadat hij 9 maanden heeft gezeten voor het bezit van kinderporno, wil Van Meurs terugkeren in de Arnhemse raad. Daarbij wordt hij echter dwarsgezeten door andere partijen:

Martin van Meurs van Nieuw Leefbaar Arnhem eist de domeinnaam nieuwleefbaararnhem.nl op van de Arnhemse partij Zuid Centraal. ... Volgens het raadslid heeft de zoon van de fractievoorzitter van Zuid Centraal de domeinnaam snel vastgelegd toen Van Meurs de oprichting van Nieuw Leefbaar Arnhem aankondigde. Zuid Centraal was demonstratief niet aanwezig toen Van Meurs terugkeerde in de raad en een toespraak hield als nieuwe fractievoorzitter van Nieuw Leefbaar Arnhem.


Wie nu nieuwleefbaararnhem.nl aanklikt ziet de boodschap dat daar binnenkort een discussieforum start over leefbaarheid in Arnhem. Elke relatie met Nieuw Leefbaar Arnhem wordt afgewezen. Zuid Centraal vindt dat mensen met een strafblad geen raadslid meer kunnen zijn. Wettelijk is dat echter niet verboden.

Tja. Er is wat voor te zeggen dat mensen met een strafblad niet welkom zijn als raadslid. Echter dit spelletje van Zuid Centraal is wel erg kinderachtig.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten