Rafael van der Vaart blijft Sabia's huis betalen. Is er toenadering tussen de voetballer en zijn ex?

Rafael van der Vaart blijft Sabia's huis betalen. Is er toenadering tussen de voetballer en zijn ex?

Rafael betaalt de peperdure huur zodat Sabia in haar huis kan blijven wonen.

Sabia Boulahrouz kan opgelucht ademhalen. Ze kan in het geliefde huis in Hamburg blijven waar ze samen met Rafael van der Vaart woonde tijdens hun relatie. Eerder berichtten Duitse media dat de voormalige voetbalvrouw uit de villa zou worden gezet. De volledige woning werd leeggehaald door Rafaels vader, en er zou zelfs een aannemer zijn geweest om verbouwingen voor te bereiden.

Zover is het dus niet gekomen. Rafael woont al weer enkele maanden in Sevilla, maar hij blijft de huur betalen van het huis waar hij vroeger samenwoonde met Sabia, en waar ze nu in haar eentje woont.

Dat is behoorlijk opmerkelijk, want de relatie tussen Rafael en Sabia is alweer een tijdje voorbij. Rafael heeft zelfs al nieuw liefdesgeluk gevonden met een bloedmooie 23-jarige Amsterdamse, Christie Bokma. Toch blijft hij dus close met Sabia, in ieder geval wat de huur van haar woning betreft. Het is niet bekend of er ook op andere gebieden toenadering is tussen de profvoetballer en zijn ex, maar dat is wel waarschijnlijk. Zelfs een steenrijke man als Rafael zou immers niet zomaar duizenden euro's per maand betalen voor iemand met wie hij een slechte band heeft.

Screen Shot 2015-11-10 at 14.56.45

Intussen blijven de geruchten over Sabia's vermeende zwangerschap voortduren. De ex van Rafael is naar eigen zeggen zwanger van hem, maar het is niet aan haar te zien. Zelf zegt ze dat dat komt doordat ze tien kilo is afgevallen sinds haar breuk met de voetballer, maar anderen – onder wie Rafaels moeder Lolita – twijfelen aan haar versie van het verhaal. Volgens Lolita is het complete onzin dat Sabia zwanger zou zijn:

Dat mens heeft niet eens een buik

Sabia trekt zich er niets van aan. Zij heeft het goed voor elkaar met haar woning in Hamburg. Overigens krijgt ze niet alleen steun van Rafael, haar andere ex Khalid Boulahrouz (wiens naam ze weer heeft aangenomen) draagt ook zijn steentje bij – hij heeft de kinderen onder zijn hoede genomen. De afgelopen dagen was Sabia wat grieperig, maar inmiddels is ze er weer helemaal bovenop en post ze weer vrolijke foto's op Instagram. Tja, wie zou niet vrolijk van worden om gratis in een riante villa te wonen?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties