Rapper Boef springt meteen na nepexcuses in de slachtofferrol: 'Ik word gewoon gediscrimineerd!'

Geen categoriejan 03 2018, 17:00
Want uiteindelijk is het altijd de schuld van de ander, hè?
Rapper Boef is het jaar 2018 lekker controversieel begonnen, kunnen we wel stellen. Meneer had op Oudejaarsnacht een lekke band, en werd door drie vriendelijke dames een lift aangeboden. Die nam hij natuurlijk gretig aan, maar in plaats van hen de volgende dag een bloemetje te sturen ofzo, verkondigde hij voor de wereld dat de drie gewoon 'hechs' - hoertjes - waren. Ohja, en eigenlijk is iedere vrouw die op Oudejaarsavond de deur uit gaat een hoer. Nou, daar zit je dan met je mooie bedoelingen hè!
Geheel terecht kreeg meneer een storm van kritiek over zich heen. Dat liep zo uit de hand, dat hij zijn carrière enkel en alleen nog leek te kunnen reden met een mea culpa bij RTL Boulevard. Hij trok het boetekleed aan, en liet weten het allemaal niet zo gemeend te hebben en dat het stom van hem was om die vrouwen zo te noemen. An sich prima, maar helaas moest meneer dat jankverhaal afsluiten met een opmerking die meteen duidelijk maakte dat het allemaal krokodillentranen waren geweest en dat hij geen woord van die nep-excuses had gemeend. "Ik heb een voorbeeldfunctie, fans houden van me en ik hoop dat ze na mijn excuses nog meer van me houden.", had hij te melden. Nou, dan weet je het wel.
Als je echter denkt dat het daarmee af is, zit je er stevig naast. Boef lijkt er namelijk nog even een nachtje over geslapen te hebben, en tot de conclusie zijn gekomen dat hij nog wat heeft toe te voegen. "Mijn uitspraak valt niet goed te praten, maar jullie gebruiken dit nu om mij te discrimineren." luidt de boodschap vandaag opeens. Oftewel: niet die vrouwen die hij 'kechs' noemt, maar Rapper Boef zelf is hier het grootste slachtoffer van. Hoe schaamteloos wil je het hebben! En dat allemaal na een paar opmerkingen op social media waarin duidelijk werd gemaakt dat dit soort denigrerend gedrag richting vrouw eigen is aan Noord-Afrikaanse culturen, wat Boef zelf natuurlijk maar weer onomstotelijk heeft bewezen. Maar kruip maar lekker in die slachtofferrol joh, jongen: dan gaan je fans vast wéér meer van je houden!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten