Rellende Nederturkjes DENK woedend vanwege uitlekken klachtenbrief

Geen categoriesep 13 2016, 14:00
De lange arm van Erdogan is not amused.
De Nederturkse klaagschapen van DENK zijn boos. Heel boos zelfs. De reden? Er is een klaagbrief van ze uitgelekt. TPO legt uit:

De Tweede Kamerleden Tunahan Kuzu en Selcuk Öztürk zijn boos over het lekken van de inhoud van een klachtenbrief die zij naar het presidium van de Tweede Kamer hadden gestuurd. De brief stond dinsdag beschreven in De Telegraaf.

Kuzu en Öztürk, oprichters van de beweging DENK, willen een onafhankelijk onderzoek naar het lek. Ze hadden de brief op 7 juli gestuurd naar het presidium, het dagelijks bestuur van de Tweede Kamer.

In hun verklaring over deze materie schrijven de twee Kamerleden die ondertussen echt een award verdienen voor goed klagen:

"DENK betreurt deze gang van zaken en neemt er aanstoot aan dat leden van het presidium misbruik maken van hun positie door als lid van het dagelijks bestuur van het huis van de democratie de vertrouwelijkheid te schenden om zodoende collega-Kamerleden te schaden."

In de brief klagen de Kamerleden dat voorzitter Arib hen niet al te vriendelijk behandelde tijdens een debat in juni. Zij eisten toen namelijk dat stemmingen stopgezet werden vanwege de islamitische vastenmaand.
[caption id="attachment_147020" align="aligncenter" width="217"]Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag! Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag![/caption]
Via bankoverboeking:
Liberty Media
Bank: Rabobank
Stad: Leeuwarden
IBAN: NL95RABO0159098327
OVV: ‘Stuur DDS naar Den Haag’
Kamervoorzitter Arib vond dat een achterlijk voorstel -- Nederland is immers geen islamitisch land -- waarna de heren dan maar besloten om een hoofdelijke stemming af te dwingen en islamitische Kamerleden die hun werk toch deden (ondanks de Ramadan) te filmen en vervolgens publiekelijk te schofferen.
Met andere woorden, Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk maken hun collega's in de Tweede Kamer stelselmatig zwart, maar als ze zelf kritiek krijgen huilen ze tranen met tuiten dat het zo allemaal niet kan. De permanente slachtofferrol ligt ze blijkbaar erg goed.
Helaas voor de heren klagers trapt daar behalve hun achterban -- niet-geïntegreerde Turken en Marokkanen die zichzelf altijd het slachtoffer wanen -- helemaal niemand in.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten