3C6402D6 2B88 4A1D ACE3 D674BCDE8B7A

Schokkend maar niet heus: Verdachte De Vries-schutter Delano Geerman 'is neef van kopstuk moordbende Taghi'

Geen categoriejul 09 2021, 12:49
Je verwacht het niet! Of wel, natuurlijk. Want wat blijkt? De verdachte van de moordpoging op misdaadjournalist/mediapersoonlijkheid/voetbalmanager/raadsman Peter R. de Vries, Delano Geerman, blijkt de volle neef te zijn van Jaouad 'Joey' W. Jaouad is, niet schrikken, een kopstuk in een moordbende van Ridouan Taghi, de man van wie we allemaal denken dat hij het bevel heeft gegeven voor de liquidatie van De Vries.
De Telegraaf heeft contact gehad met mensen "uit de directe omgeving" van Delano Geerman, die ook wel bekend staat als de gefaalde loser-rapper Demper. Die hebben gezegd dat Jaouad en Geerman neven zijn. Gewapend met deze informatie is De Telegraaf vervolgens naar opsporingsmedewerkers gegaan... en die bevestigen de familiaire band. Logischerwijze wordt hier door de politie dan ook naar gekeken.
https://twitter.com/JanWBakkerNL/status/1413275115614310409
Jaoud is alles behalve een lieverdje. Hij stond centraal in een eerder onderzoek naar 26Koper, een moordebende van Taghi. In 2015 werd Jaouad W. opgepakt toen er een enorm wapenarsenaal werd gevonden in Nieuwegein, en omdat hij en zijn kornuiten liquidaties aan het voorbereiden waren. W. was de leider van de groep - of werd zo gezien door de politie omdat Taghi toen nog niet in beeld was wat betreft deze groepering. In hoger beroep werd W. veroordeeld tot 13 jaar cel.
https://twitter.com/SaskiaBelleman/status/1105030524907765760
https://twitter.com/mickvanwely/status/1149235079635460096
https://twitter.com/Do666999/status/1105160147217735681
Maar dat is niet alles. Oh nee. Er wordt door politie ook gekeken naar de betrokkenheid van W. bij andere, onopgeloste moorden, hoewel hij daar nog niet officieel van verdacht wordt - wat een juridische term is, en waaraan een persoon ook réchten kan ontlenen.
Er is dus een heel duidelijke band tussen 26koper en Geerman. Maar wacht, er is meer. Want de Poolse verdachte Kamil Egiert woont in Maurik... een plaatsje die ook een grote rol speelde in 26Koper. De moordgroep zette daar namelijk wagens neer die later voor moorden gebruikt konden worden. "De geprepareerde wagens stonden in garageboxen," aldus De Telegraaf.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Zo toevallig allemaal. Je zou bijna denken dat het één wel wat met het ander te maken móét hebben!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten