Sylvie's werkdag: als we allemaal zo mochten werken zouden we nooit meer naar huis gaan

Sylvie's werkdag: als we allemaal zo mochten werken zouden we nooit meer naar huis gaan

"Maar ik werk heel hard!" hoor je BN'ers vaak roepen. "Ik zit nooit stil, moet altijd doorgaan!"

Nou, in het geval van de wonderschone Sylvie Meis lijkt dat 'heel hard werken' soms toch verdacht veel op 'heel veel genieten':

screen-shot-2016-09-08-at-18-05-59

Dat ziet er inderdaad wel heel zwaar uit Sylvie!

Ruilen?

Het is natuurlijk maar een grap. Wij gunnen Sylvie het allermooiste en het allerbeste en weten dat ze zich elke dag weer helemaal een slag in de rondte werkt op allerhande fitnessapparaten om er zo schitterend uit te zien.

https://www.instagram.com/p/BKALs-yjwZM/?taken-by=1misssmeis

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties