Theo Hiddema in actie! Hiddema van plan om de asielindustrie aan te pakken

Theo Hiddema in actie! Hiddema van plan om de asielindustrie aan te pakken

Forum voor Democratie is van mening dat ons land de afgelopen jaren ernstig is veranderd door de massa immigratie. Nee, dit keer gaat het niet over 'omvolking' of iets dergelijks maar over het gefaalde kabinetsbeleid dat structureel hapert aan alle kanten. Vandaar dat Forum Theo Hiddema het land in stuurt om alles tot de bodem uit te zoeken.

https://www.youtube.com/embed/WXcyFEcEgis

Naast de interessant ogende 'trailer' heeft Forum ook op haar site een kort persberichtje geschreven. Daarin staat de volgende motivatie:

Na twee jaar in de Kamer van het kastje naar de muur te zijn gestuurd door Minister Grapperhaus en premier Mark Rutte, gaat FVD-Kamerlid Theo Hiddema nu zelf het veld in om te onderzoeken waarom het asiel- en immigratiebeleid al decennia blijft falen.

Het klopt dat Hiddema al een tijdje 'hard' tekeer gaat tegen het falende beleid dat ons land al decennia teistert. Het is goed om te zien dat Forum - met de kunde van Hiddema - zich gaan storten op een van grootste bezorgdheden van de samenleving. De massa immigratie is een thema waar een groot deel van de bevolking zich al jaren zorgen overmaakt, echter lijkt het of de overheid dit probleem niet serieus wil erkennen. Er komen steeds halfslachtige aanpakken die gewoon niet werken.

Hoe kan de asielindustrie zo machtig zijn? Waarom doen opeenvolgende kabinetten niets tegen de massale instroom van pseudo-vluchtelingen? Waarom faalt ons uitzetbeleid? In een serie werkbezoeken, waarvan Hiddema op camera verslag zal doen, gaat hij de oorzaken blootleggen en concrete, haalbare oplossingen presenteren. Zijn bevindingen zal hij vervolgens in de Kamer presenteren om het kabinet tot handelen te dwingen.

Hiddema is van plan om dit tot de bodem uit te gaan zoeken. Goed om te zien dat een Kamerlid het land ingaat om de pijnpunten te onderzoeken van onze asielindustrie. Dit zal een garantie zijn voor mooie toekomstige debatten tussen Grapperhaus en Hiddema!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties