Totaal ontspoorde Volkskrant wil Nederlandse meiden aan Syrische migranten koppelen!

Totaal ontspoorde Volkskrant wil Nederlandse meiden aan Syrische migranten koppelen!

De Volkskrant wil de Nederlandse vrouw graag aan de man hebben. De Syrische man welteverstaan.

Bij de Volkskrant roken ze tegenwoordig hetzelfde goedje als in de NRC-burelen. Het gaat helemaal niet goed met het denkvermogen bij de Volkskrant! Als je dit soort berichten rondstuurt ben je bewust bezig jezelf kapot te maken als krant. Niemand, maar dan ook echt he-le-maal niemand die de Volkskrant nog serieus neemt. Dus als je tot wc-papier verknipte NRC op is, kun je rustig aan de Volkskrant beginnen! Eens kijken wat de gemiddelde reacties onder dit belachelijke bericht zijn? Hou je vast:

Daar gaan we al: diversiteitsmantra. Het is een religie, zo lijkt het wel. Diversiteit voor alles mensen! Hoogopgeleid, alsjeblieft zeg.

Precies Marjan! Wat een giller inderdaad. De meeste Syrische vluchtelingen zijn namelijk helemaal niet hoogopgeleid. En hoe aantrekkelijk is het om een vriend te hebben met een bijstandsuitkering? Die kans is namelijk groot als je een Syrische vluchteling aan de haak slaat...

Nee, Peter, dat was een kleine miscommunicatie. Het waren allemaal kernfysici. Of nou ja, bijna allemaal dan.

Sterker nog: NRC geeft zelfs toe dat velen laagopgeleid zijn.

En zo is dat Theo! Nederland als luilekkerland. Beste lezers, is jullie trouwens ook iets opgevallen in al deze tweets? Mij wel. Ik lees telkens het woord 'vluchteling.' Ik dacht altijd dat een vluchteling iemand is onder druk zijn thuisland verlaat en weer terug snelt zodra het er weer veilig is. De Volkskrant ziet die definitie blijkbaar heel anders. Zij willen vluchtelingen koppelen aan Nederlandse dames. En denk je dan dat teruggaan er ooit nog in zit? Dit walgelijke artikel bewijst welke definitie van een vluchteling het linkse propagandatijdschrift De Volkskrant ons door de strot wil drukken: de vluchteling als blijvende immigrant. Bedankt voor de duidelijkheid! Jullie zijn in elk geval eerlijk. Al is dat een twijfelachtige eer in dit geval.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties