Trump helemaal in zijn sas: 'Plaatsvervanger Baghdadi ook uitgeschakeld'

Geen categorieokt 29 2019, 20:00
Trump brengt ons weer extreem goed nieuws. De plaatsvervanger van de genocidale gek Baghdadi is nu ook uitgeschakeld. Wellicht dat Trump nu weer met een ludieke en grappige post komt om de overwinning te vieren. Trump is in ieder geval helemaal in zijn sas, in enkele dagen heeft hij toch een grote doodsteek weten aan te brengen van de islamgekkies van ISIS.
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1189172468159864832?ref_src=twsrc%5Etfw
Via Twitter laat de 'The Don' weten dat nu ook de rechterhand en mogelijke opvolger van Baghdadi ook gedood is. Details over hoe ze wisten wie ze moesten hebben is nog onduidelijk, ook is nog niet bekend hoe ze Baghdadi's opvolger hebben ingerekend.
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1188909031403900928?ref_src=twsrc%5Etfw
Eerder kwam Trump al met een dolkomische post over de held die de Amerikaanse troepen naar Baghdadi had geleid. Trump gebruikt de successen als reclame voor zijn herverkiezing.
Alhoewel het nog maar de vraag is in hoeverre ISIS nu echt uitgeschakeld is, er blijven immers genoeg idioten in het Midden-Oosten met hetzelfde gedachtegoed van Baghdadi en ISIS. Nu de ene terreurgroep lijkt te zijn ontmanteld is het niet de vraag óf er een nieuwe 'ISIS' komt maar wanneer.
Voor nu heeft Trump in ieder geval weer wat extra munitie verzameld om zijn herverkiezing zeker te stellen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten