D66 loopt te miepen over 'de toon' van Paul Cliteur. Debatten in de Eerste Kamer worden zo dus keihard ondermijnd

Geen categorieokt 29 2019, 19:00
De legendarische en altijd erudiete Frits Bolkestein zei het al eens: 'wie het over de toon heeft, ontbeert het aan argumenten.' Zo ook D66 vandaag in de Eerste Kamer. Tijdens het debat over massa immigratie kregen we een staaltje deugdynamiek in actie te zien. Cliteur moest namelijk op 'de toon gaan letten', want woorden doen pijn ofzo. Althans bij sommige linkse softies dan...
https://twitter.com/Infocadl2015/status/1189228800363683841?ref_src=twsrc%5Etfw
Bij Bolkestein probeerde men hem ook al de mond te snoeren door over de 'toon' te beginnen. Immers konden de lichtgewichten een zwaargewicht als Bolkestein nooit op de inhoud pakken dus dan maar over de toon beginnen.
Vanmiddag gebeurde hetzelfde bij senator Paul Cliteur, die de term 'massa immigratie' gebruikte maar daardoor de SJW-beer triggerde. D66 nam zoals gewoonlijk 'aanstoot' aan deze 'afschuwelijke' term en probeerde zo het debat te ondermijnen.
D66 heeft de gewoonte om soms op te treden als de gedachtepolitie, de vrijheid van woordkeuze - en dus meningsuiting en meningsvorming - kan D66 niet zo veel schelen. Alles is voor hun beledigend als het tegen hun dogma's ingaat. Met deze houding is er dus geen constructief debat mogelijk.
Niet alleen tegen D66 gaat Cliteur er 'hard' in, ook de PvdA blijft niet gespaard.
https://twitter.com/ChrisIsErbij/status/1189172628176756737?ref_src=twsrc%5Etfw
Cliteur trekt zich gelukkig niks aan van de deugdynamiek van identitair links. Want zij passen continu de betekenis van woorden aan of beginnen over de 'toon'. Zo valt er geen normaal debat te voeren, en laat Cliteur nu iemand zijn die wel graag over de inhoud wil discussiëren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten