shutterstock 537812845

Trump wil geldkraan voor universiteiten dichtdraaien wegens 'radicaal linkse indoctrinatie'

Geen categoriejul 10 2020, 21:00
Op vier juli al dat hij wat gaat doen aan
https://twitter.com/demo_demo_nl/status/1281133398115913731
Die gekkigheid heeft ook hier voet aan wal gekregen en is bezig met een opmars. Trump doet nu bij 'the radical left' wat links hier ook probeert te doen, achter het geld aangaan: defunding. Net als bij Veronica Inside!
Zouden ze hier ook moeten doen bij al die debiele Women-, African, Diversity- en andere gelijksoortige 'Studies', die zich in het curriculum van de geesteswetenschappen hebben gewurmd. Dáár komt namelijk dat mekkerende gedachtegoed van BLM, KOZP, BIJ1, GroenLinks, D66, Akwasi, Gloria Wekker, Jerry Afriyie, Sylvana Simons en de hele reutemeteut vandaan. Die alleen maar 'willen dat je luistert'. Maar je ook een schuldgevoel over het slavernijverleden aanpraten, allerlei quota in het leven willen roepen en achter iedere poep en scheet een spoor van racisme, discriminatie, fascisme en ongelijkheid zien. Of islamo-, xeno-, homo- of transfobie bij je menen te zien, waardoor ze niet meer met je in gesprek hoeven. 'Lees je in', zeggen ze dan op Twitter of Facebook. Niet dat je je de pijn van een gekleurde minderheid ooit kunt voorstellen, want je bent wit blank.
Trump wordt nu natuurlijk verweten dat hij anti-intellectueel is en dat hij het ideologische 'gevecht' niet open en eerlijk kan winnen. De ironie zal jullie vast niet ontgaan!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten