Turkse minister van Economische Zaken: 'Gülen-aanhangers zullen om hun dood smeken!'

Geen categorieaug 07 2016, 20:00
Minister Nihat Zeybekci goes full fascist. Omdat het kan.
De Turkse minister van Economische Zaken, Nihat Zeybekci, heeft het helemaal gehad met critici van president Recep Tayyip Erdogan, en dan zeker met aanhangers -- of mensen die ervan beschuldigd worden aanhangers te zijn -- van de islamitische geestelijke Fethullah Gülen.
Kijk maar mee naar een speech die hij onlangs gaf:
https://twitter.com/MahirZeynalov/status/761312559974744064
Minister Zeybekci zegt dus:

"De verraders, die het recht niet hebben om zich kinderen van dit land te noemen, hebben hun ziel verkocht aan anderen. Sommige mensen noemen hen 'de honden van Feto.' Houd op honden te beledigen door de dieren met aanhangers van Gülen te vergelijken. Het is een schande voor honden. Ze verdienen de eer niet om honden genoemd te worden, omdat ze niets zijn vergeleken met honden.

Deze verraders zullen gestraft worden op de wijze die het volk eist. Ze zullen niet slechts de doodstraf krijgen, nee, we gaan zo ze hard bestraffen dat ze na een tijdje om hun dood zullen smeken zodat ze niet meer hoeven te lijden. We zullen ervoor zorgen dat ze zo gaan smeken. We zullen ze in een gat in de grond gooien, en daar zullen ze zulke zware straffen ondergaan dat ze God's zon nooit meer in hun leven zullen aanschouwen. Ze zullen nooit meer zonlicht zien. Ze zullen nooit meer een menselijke stem horen. "Dood ons," zullen ze smeken.

Lezen Pieter Omtzigt, Gert Jan Segers, Louis Bontes en Geert Wilders mee? Ik noem premier Rutte natuurlijk niet eens; die kan zich hier duidelijk niet druk om maken. Maar het kan toch niet zo zijn dat geen enkele Nederlandse politicus zich niet druk maakt om de massale schending van de mensenrechten in Turkije?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten