Video! Frits Wester: 'kritische vragen mochten niet gesteld worden bij FvD-congres'

Geen categoriesep 03 2019, 17:30
De hele dag zijn er al de gekste geruchten te lezen of er gisteren nu 'censuur' plaats vond of niet bij het congres van Forum. Frits Wester meent dat mensen vooraf 'gescreend' werden om te checken welke vraag ze zouden stellen. Andere aanwezige meldden dit ook al, de vraag die blijft staan: is dit echt zo?
Thierry Baudet riep het gisteren nog door de microfoon, geen kritische vragen te horen de leden weten hoe het zit.

‘Het heeft me enorm verbaasd dat er niet één vraag kwam over het verleden. We gaan door!’

Toch zijn hier mogelijk kanttekeningen bij te plaatsen, want het is op zijn minst bijzonder te noemen dat niemand een vraag wou stellen over de 'akkefietjes' met Henk Otten en consorten. Het is niet aannemelijk dat er geen enkel kritisch lid aanwezig was die opheldering wilde horen.
https://twitter.com/KhawkHaan/status/1168874316357951488?ref_src=twsrc%5Etfw
Volgens Frits Wester en enkele andere aanwezige werden vragen vooraf gehoord, hierna kreeg men te horen of ze deze vragen mochten stellen of niet. Althans dat is wat bijvoorbeeld Frits Wester beweerd. Hoe waarheidsgetrouw dit is weten we niet, we weten allang dat Frits Wester een bloedhekel heeft aan Baudet en zijn objectiviteit vaak thuislaat.
We zullen waarschijnlijk niet precies te weten komen hoe het zit. Ook moeten we niet vergeten dat het wellicht een keuze is geweest van de moderatoren om vragen over toekomst voorrang te geven boven vragen over het verleden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten