Video: Nigel Farage waarschuwt voor totalitaire EU: "Brussel wil controle over elk aspect van ons leven!"

Geen categoriejul 20 2019, 19:00
Deze week werd Ursula von der Leyen tot nieuwe voorzitter van de Europese Commissie gekozen door het Europees Parlement. Met het aantreden van de Duitse lijkt de EU af te stevenen op het versterken van haar grip op de Europese natiestaten. Nigel Farage waarschuwt dat de creatie van een Europees leger nu 'vrijwel vast staat' en ook dat 'Brussel de controle over elk aspect van het leven wil krijgen'.
En als Nigel Farage (Brexitparty) voorspellingen doet dan is het beter om even toe te horen want hij krijgt regelmatig gelijk. Volgens Farage wil de EU middels Von der Leyen 'een gecentraliseerde niet-democratische [...]' staat realiseren waarin de "nationale parlementen geen enkele invloed hebben en zullen worden afgeschaft" om vervolgens af te sluiten met de woorden

"thank god we're leaving".

Farage ziet Von der Leyen als een 'fanaticus' die per se een Europees defensieapparaat wil organiseren. Niet omdat dit nodig is -immers hebben we de NAVO al- maar omdat het kan. Echter kan alles wat wordt gebruikt voor 'defensie' ook worden gebruikt voor het 'offensief'. Farage zegt het volgende:

"No doubt! Five years of these people and the European Defense Union will be complete. And what is there for defense can also be used for attack! And you as a house (het Europees Parlement, red.) will have no control over it. Vote against this nominee, strike a blow for democracy and your citizens."

De eurofiele Europarlementariërs die dus wél voor Von der Leyen stemden zullen bedrogen uitkomen. Ze stemden impliciet in met de oprichting van een Europees Leger, maar zullen geen enkele invloed hebben op de inzet van het Europees leger, aldus Farage. Een gevaarlijke situatie, immers kan het Europees leger dan buiten democratische mechanismen om worden ingezet voor militaire missies.
En dat laatste is wel degelijk 'totalitair'.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten