Video: Syp Wynia slaat alarm om linkse klimaatcoupe in Europa: "de groene staatsgreep is begonnen"

Geen categoriejul 17 2019, 15:00
Syp Wynia waarschuwt in zijn nieuwste video voor Café Weltschmerz voor de groene staatsgreep die op Europees niveau wordt uitgevoerd! Volgens de schrijver is met de aanstelling van Ursula von der Leyen als nieuwe voorzitter van de Europese Commissie de kogel door de kerk: Brussel gaat zich actief bemoeien met klimaatbeleid.
Het aantreden van Ursula von der Leyen ziet Wynia als een risico voor de lidstaten van de Europese Unie. De kersverse voorzitter werd gisteren verkozen op een platform om nóg meer te doen aan klimaatbeleid.
Eerder nog bleek het Klimaatakkoord van het Nederlandse kabinet niets meer dan een dure poging om via de overheid subsidiegelden los te peuteren voor de industrie. Na felle kritiek vanuit de samenleving deed kabinet Rutte 3 wat water bij de wijn en verlaagde de energiebelasting. Maar met de Europese bemoeienis zijn de consequenties van 'de groene staatsgreep' volgens Wynia 'erg groot' en lopen de kosten mogelijk op tot honderden miljarden euro's.
Wynia stelt verder dat de nieuwe voorzitter niets meer is dan een "puppet van Macron en Merkel". Gezien de welhaast suïcidale doelstellingen van de Duitsers op het onderwerp klimaat is dat geen prettig vooruitzicht. De Duitsers willen namelijk niet 95% CO2-reductie realiseren in 2050, maar 100%!
Dat de Duitsers denken een 100% CO2-reductie te kunnen realiseren tegen 2050 grenst ook aan het onmogelijke: zouden alle Duitsers hun adem niet inhouden dan komt er sowieso CO2 vrij. Geheel terecht dat dergelijke wetgeving door Forum voor Democratie 'de langste zelfmoordbrief van de geschiedenis' werd genoemd. Volgens Wynia zijn de plannen in ieder geval niet rationeel en is het zorgwekkend dat de nieuwe voorzitter zich actief gaat bemoeien met klimaatbeleid.
En dan is het volgens Wynia ook nog eens irrationeel ook: "het beleid lijk gestoeld op een sentiment of geloof". Met de groene staatsgreep in volle gang in Europa mogen burgers hun borst natmaken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten