VIDEO: Wantrouwende Andre Bosman (VVD) gesandwiched door Öztürk (DENK) en Baudet (FvD)

VIDEO: Wantrouwende Andre Bosman (VVD) gesandwiched door Öztürk (DENK) en Baudet (FvD)

Bekijk op de beelden hoe Andre Bosman (VVD) kortgeleden werd gesandwiched door Öztürk (DENK) en Baudet (FvD). Te zien is hoe het VVD-kamerlid de aandacht van zijn partij probeert af te leiden door wantoestanden te zaaien. De VVD'er reageert niet op vragen twijfelt aan de Turkse intenties van aanschaf van S400-raketten. "Wat een beschamende vertoning" riepen de Kamerleden van DENK en FvD in koor. Onder het leiderschap van de VVD is het Ministerie van Defensie namelijk in een deplorabele toestand terechtgekomen en is van zelfreflectie geen sprake.

Op de beelden is te zien hoe Öztürk zijn VVD-collega voor het blok zet. Hij vraagt namelijk of Bosman spijt voelt en durft toe te geven dat het inderdaad niet loopt bij Defensie. Dat is eigenlijk wel gepast en ook helemaal niet zo vreemd, maar zelfs dat kan Bosman blijkbaar niet. Öztürk: "Denkt u niet eens van we hebben gefaald. Jongens vergeef ons!?" Zelfreflectie was echter niet aanwezig. De VVD'er reageerde met een afleidingsmanoeuvre door wantrouwen te zaaien richting de Turken. Lekker makkelijk, want op die manier wordt de aandacht van het falen van de VVD afgeleid.

Niet alleen dat, maar het VVD-Kamerlid zaait gewoon ordinair wantrouwen richting de Turken. Dat is vreemd, want de VVD was jarenlang verantwoordelijk voor de relaties van Nederland met Turkije. Hadden de almachtige strategen van de VVD niet voorzien dat Turkije zich onprettig begeeft in het NAVO-bondgenootschap? Thierry Baudet (FvD) vond de vertoning van kartelwapenlobbyist Andre Bosman ook niets en viel Öztürk bij: "We zien wat de VVD-leiding heeft gedaan en nu begint dhr. Bosman Öztürk aan te vallen met een thema dat er totaal niets mee te maken heeft, dit is een beschamende vertoning die u hier neerzet"

https://www.youtube.com/watch?v=xX8JylOlT4Q

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer